1. خانه
  2. اخبار خودرو
  3. خودروسازان داخلی
  4. بازدید از غرفه ایران خودرو در نمایشگاه بین المللی خودروی تهران

بازدید از غرفه ایران خودرو در نمایشگاه بین المللی خودروی تهران

30 اردیبهشت 1401
  • 0

شرکت ایران خودرو به عنوان یکی از بزرگترین شرکت های خودروسازی کشور، با هفت محصول سواری و شش محصول تجاری سنگین و نیمه‌سنگین، بعد از سه سال ها وقفه امکان یافت تا دستاوردهای خود را در چهارمین نمایشگاه تهران به نمایش بگذارد. پژو 206 تیپ 3 سقف شیشه ای، پژو 207اتوماتیک سقف قرمز، تارا اتوماتیک و دنده ای، دنا پلاس اتوماتیک L3، پنج محصول شرکت ایران خودرو است که پیش از این هم به بازار معرفی و عرضه شده بودند و این بار با اعمال تغییرات اندکی مجدداً در نمایشگاه حاضر شدند. می توان گفت که ون هایما 7ایکس و هایما 8اس، تازه ترین دستاوردهای شرکت ایران خودرو در نمایشگاه شهرآفتاب محسوب می شود؛ برند چینی که پیش از این هم در ایران طرفدار پیدا کرده بود.

در ادامه به بیان جزئیات و خودروهای عرضه شده در غرفه ایران خودرو میپردازیم.

 

 

غرفه ایران خودرو 4.webp

 

پژو 206 تیپ 3 سقف شیشه ای 

هنگام ورود به غرفه ایران خودرو اولین چیزی که نظرات را بخود جلب می کند. پژو 206 سقف شیشه‌ای است. پژو 206 سقف شیشه ای، از نظر فنی با مشخصات تیپ 1 و 2 و با همان موتور 1.4 لیتری TU3 عرضه شده است و از امکانات رفاهی نظیر کولر اتوماتیک، آینه های جانبی برقی، 2 کیسه هوای راننده و سرنشین، سیستم صوتی با قابلیت پشتیبانی از سی دی، سیستم ترمز ضد قفل ABS (ترمز های عقب همچنان کاسه ای) ، پشت سری صندلی های عقب و شیشه های برقی درب های عقب، برخوردار است.

 

 

206 سقف شیشه ای قرمز.webp

 

پژو 207 سقف قرمز MC

پژو 207 سقف قرمز MC محصول دیگریست که ایران خودرو در معرض عموم قرار داده است. این خودرو اولین بار در بهار سال 1400 توسط شرکت ایران خودرو معرفی شد. هم نسخه قدیمی پژو 207i و هم نسخه فیس لیفت شده‌اش توانسته اند در بازار خودروی کشور طرفداران زیادی پیدا کنند. این خودرو را می توان خودروی به روزرسانی شده 206های شناخته شده دانست. 
پژو 207 دو رنگ مجهز به موتور جدید ایران خودرو یعنی TU5P شده است. موتور  این خودرو 1/6 لیتری تنفس طبیعی 4 سیلندر توانایی تولید 113 اسب بخار قدرت و 144 نیوتن متر گشتاور را داراست. در پژو 207 سقف قرمز،  جعبه دنده 4 سرعته AL4  حذف شده و یک جعبه دنده 6 سرعته اتوماتیک به جای آن، جایگزین شده است.

 

 

غرفه ایران خودرو 2.webp

 

تارا اتوماتیک و دنده ای

تارا اتوماتیک طراحی ظاهری مشابه تیپ دنده ای دارد و تنها تفاوت آن ها در وجود رینگ های 16 اینچی آلومینیومی به جای رینگ های 15 اینچی فولادی است.  تارا اتوماتیک از یک موتور 1.6 لیتری بهره می برد که 4 سیلندر و تنفس طبیعی است. این موتور که با کد TU5P یا EC5 شناخته می شود می تواند 113 اسب بخار قدرت در 5800 دور در دقیقه و 144 نیوتون متر گشتاور در 4000 دور در دقیقه تولید کند. این توان تولیدی از طریق یک گیربکس اتوماتیک AT  به چرخ های جلو منتقل می شود و تارا اتوماتیک را طبق اطلاعات اعلامی ایران خودرو طی 13 ثانیه از سرعت 0 به 100 می رساند.تارا اتوماتیک به 4 ایربگ مجهز است که شامل ایربگ راننده، سرنشین جلو و جانبی های جلو هستند.

شیشه بالابر های برقی، آینه های جانبی با قابلیت تنظیم با تاشوندگی برقی، سانروف دو حالته برقی، سیستم مولتی مدیا با کلید های کنترل روی فرمان، کروز کنترل، کامپیوتر سفری، صندلی راننده 6 حالته برقی، سنسور نور، سنسور باران، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، سیستم ورود و خروج بدون کلید و استارت دکمه ای، تنظیم ارتفاع نور چراغ های جلو، سیستم ISOFIX و سنسور TPMS امکاناتی هستند که روی تارا اتوماتیک عرضه شده اند.

 

PNG image.jpg

هایما 7 ایکس 

7 ایکس از منظر ابعاد برابر با 4815 میلیمتر در طول، 1874 میلیمتر در عرض و 1720 میلیمتر در ارتفاع توسعه یافته است. فاصله بین محورهای آن نیز برابر با 2860 میلیمتر است. فاصله خودرو از زمین برابر با 170 میلیمتر و وزن خالص نیز 1670 کیلوگرم محاسبه شده است. 7 ایکس در نمونه های 5 و 7 صندلی ارائه می شود. در مدل 7 نفره؛ صندلی های ردیف دوم کاپیتانی است و محدود به 2 سرنشین و ردیف سوم پشت آن جای گرفته است. این مدل برای تشریفات ادارات و سازمان ها گزینه مناسبی محسوب می شود.

در بخش ایمنی نیز مواردی مانند: ورود بدون کلید، کروز کنترل تطبیقی، رادار پارک جلو و عقب، نمایشگر فشار باد لاستیک، ایی بی دیی، ای بی اس، دستیار ترمز، سیستم پایداری الکترونیکی، دستیار حرکت در سربالایی و سرپایینی، سیستم پارک اتوماتیک، ایزوفیکس صندلی کودک، نوربالای تطبیقی، ایربگ، سنسور باران و ... قابل اشاره هستند.

در بخش پیشرانه دو انتخاب پیش روی مشتریان قرار دارد. یکی نمونه 1.5 لیتری 4 سیلندر توربو 165 اسب بخاری با گشتاور 240 نیوتن متر و دیگری نمونه 1.6 لیتری 4 سیلندر توربو با 195 اسب بخار خروجی و گشتاور 293 نیوتن متر.

ظرفیت باک 55 لیتر است. آمار مصرف سوخت برای پیشرانه 1.5 لیتری برابر با 10.2 لیتر در شهر، 6.1 لیتر در بزرگراه و 7.6 لیتر در حالت ترکیبی گزارش شده است. این آمار برای نمونه 1.6 لیتری برابر با 10.6 لیتر در شهر، 6.4 لیتر در بزرگراه و 7.8 لیتر در حالت ترکیبی محاسبه شده است. تمام تریم ها از جعبه دنده 6 سرعته اتوماتیک استفاده می کنند.

هایما 7ایکس.jpg

 

هایما 8 اس

این محصول که شباهت زیادی به نسل جدید سانتافه از هیوندای دارد، اولین بار در نمایشگاه خودروی شانگ های رونمایی شد. همانطور که در تصاویر مشاهده می کنید این محصول هایما نسبت به تولیدات قبلی این شرکت و به رغم کپی از هیوندای سانتافه، مشخصا شرایط بهتری دارد و مخاطب بدون نیاز به زمان برای عادت به نقایص طراحی می تواند با آن ارتباط برقرار کند.هایما در رابطه با 8اس اشاره می کند که خودروی مذکور براساس پلتفرم HMGA ( خلاصه شده عبارت معماری جهانی هایما) توسعه یافته است. طول این خودرو برابر با 4565 میلیمتر، عرض 1850 میلیمتر، ارتفاع 1682 میلیمتر و فاصله بین محورها 2700 میلیمتر است.

هایما تاکید خاصی روی فناوری خود دارد، از نمونه 1.6 لیتری توربوشارژ با 192 اسب بخار خروجی و گشتاور 293 نیوتن متر استفاده شده است. این مجموعه با جعبه دنده 6 سرعته اتوماتیک هماهنگ شده است. با این موتور هایما طی 7.8 ثانیه از حالت توقف به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت می رسد و این رکورد یکی از دلایل نامگذاری 8اس برای شاسی بلند هایما محسوب می شو

 

 

هایما 8اس.jpg

 

رانا پلاس اتوماتیک

از جمله ویژگی های ظاهری  راناپلاس می توان به تغییر گرافیک چراغ های جلو و عقب، هم رنگ شده زه ها و دستگیره های درب،  آیینه های راهنما دارد طرح 207i، دستگیر و زه های همرنگ بدنه و ... اشاره کرد. رانا پلاس در بازار خودروی ایران عموماً یکی از محصولاتی است که کمترین فاصله قیمتی را بین کارخانه تا بازار دارد و این نشان می‌دهد که خیلی مورد توجه خریداران و هم افرادی که دنبال سود هستند نیست. اخیراً شرکت ایران‌خودرو دو تغییر در این خودرو ایجاد کرده است که شامل سقف شیشه‌ای و گیربکس 6 دنده دستی است که این مدل با نام رانا پلاس سقف شیشه ای شناخته می شود.  راناپلاس به گیربکس شش سرعته دستی با موتور ارتقا یافته TU5 پلاس  به سقف شیشه‌ای مجهز شده و با هدف کسب رضایت مشتری، فرمان برقی نیز به آن افزوده شده است.

 
 
رانا پلاس.jpg

 

پیش از این، بابک رحمانی سخنگوی گروه صنعتی ایران خودرو در مصاحبه ای اعلام کرده بود که هفت محصول سواری، در کنار شش محصول تجاری سنگین و نیمه‌سنگین، در چهارمین نمایشگاه بین المللی خودروی تهران به نمایش گذاشته خواهد شد. با این وجود به نظر می رسد انتظارها از آنچه که به گفته رحمانی، «تازه ترین دستاوردهای ایران خودرو» به عنوان بزرگترین شرکت خودروسازی کشور، بسیار فراتر است.  می توان گفت  غرفه ایران خودرو،به جز رونمایی از دو محصول خانواده هایما، حرف تازه ای برای گفتن نداشته است. با این حال، مهدی خطیبی، مدیرعامل ایران خودرو در مصاحبه ای با اشاره به حضور 6 شرکت دانش بنیان در این گروه صنعتی، همچنان ایران خودرو را صنعت هایتکی می داند که در مقایسه با خودروهای دنیا، آپشن های متنوعی را ارائه می دهد؛ مبلغی که مشتریان برای خرید  محصولات آن می پردازند، با هزینه های آن ساخت آن کاملاً تناسب دارد و رقم بالایی را شامل نمی شود.

چهارمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو تهران ۲۷ تا ۳۰ در اردیبهشت ماه جاری با حضور ۲۵ شرکت و ارائه 14مدل خودرو در بخش‌های خودروی سواری، تجاری و کار در شهر آفتاب امروز آخرین روز میزبانی اش را پشت سر گذاشت. گروه صنعتی ایران‌خودرو، در چهارمین نمایشگاه بین‌المللی خودروی شهر آفتاب از ساعت ۱۰ صبح تا شش بعد از ظهر ۲۷ تا سی‌ام اردیبهشت‌ماه، در چهارمین نمایشگاه بین‌المللی خودروی شهر آفتاب  در سالن A5 میزبان علاقه مندان بوده است. 

 
منبع car.ir


نظرات