ورود
هنوز نتیجه ای وجود ندارد
SWM سیف خودرو پس از ناکامی در همکاری با سوبارو ژاپن و سپس بیسو چین این بار به سراغ شرکت SWM رفت تا تعهدات عقب مانده خود را با این دو خودرو جبران کند. Swm g01 یک کراس اور دورگه چینی – ایتالیایی محسوب می شود که شرکت سیف خودرو تیپ معمولی آن را با نام SWM G01 و نمونه مجهز به کیت بدنه اسپرت آن را نیز با نام SWM G01F به ایران آورد.
شرکت دو ملیتی SWM در اصل یک شرکت کوچک موتور سازی در ایتالیا بود که در سال 1971 تحت عنوان SVVM فعالیت خود را در حیطه ساخت موتورسیکلت آغاز کرد. فعالیت این شرکت تا سالیان بعد ادامه داشت اما رفته رفته با بوجود آمدن برخی مشکلات مالی، این شرکت در سال 2014 به تملک شرکت چینی شاینری (SHINERAY) درآمد. البته همین شرکت شاینری زیرمجموعه گروه خودروسازی برلیانس چین است. پس از این اتفاق شرکت SVVM به SWM تبدیل شد و شروع به ساخت خودرو کرد.
SWM G01 یک خودروی کراس اور کامپکت با طراحی نسبتا جوان پسند و امروزی است. این خودرو همانطور که اشاره شد در دو تیپ SWM G01 و SWM G01F به بازار ایران عرضه شده است. تفاوت این دو تیپ تنها در بخش ظاهری است و از نظر فنی و امکانات رفاهی هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند. لازم به ذکر است برای معرفی و بررسی طراحی ظاهری هر تیپ به صفحه همان تیپ مراجعه فرمایید.
اما به صورت کلی SWM G01 طراحی تهاجمی و خشنی دارد، خصوصا تیپ F که از نظر ظاهری به یک بادی کیت جذاب و اسپرت مجهز شده است. همچنین تمامی نماهای خودرو از نظر طراحی ظاهری هماهنگی خوبی با یکدیگر دارند و جلوه خوبی را برای این خودرو به ارمغان آوردهاند. SWM G01 خودرویی بروز و با تکنولوژی های مختلف است که به علت طراحی خاص و امکانات متعدد توانسته فروش قابل قبولی را در بازارهای هدف خود کسب کند.
داخل کابین طراحی هر دو تیپ خودرو تا حدود زیادی مشابه به یکدیگر بوده و تنها در برخی جزئیات تفاوت هایی وجود دارد که در صفحه هر تیپ ذکر شده است. طراحان این خودرو در بخش کابین سعی داشتهاند تا شخصیت تهاجمی و امروزی ظاهر بیرونی خودرو را به داخل خودرو نیز منتقل کنند که در این مورد موفق عمل کردهاند. طراحی داشبورد بروز است و در بخش میانی ابتدا دریچه های تهویه مطبوع خودرو به صورت نازک و کشیده قرار گرفته و با قاب بالای پشت آمپر یکی شدهاند. قسمت بعدی مانیتور بزرگ خودرو با کلیدهای کاملا لمسی تعبیه شده که اطراف آن یک خط کرومی کشیده شده است. انتهای این قسمت نیز مربوط به پنل سیستم کنترل تهویه مطبوع خودرو می شود که آن هم به صورت کاملا لمسی و خوشبختانه با یک نمایشگر جداگانه می باشد. فرمان به صورت D کات طراحی شده و غربیلک فرمان نیز به صورت سه شاخه با خطوط کرومی و کلیدهای کنترلی زیاد خودنمایی می کند. پشت آمپر این خودرو نیز به صورت تمام دیجیتال است که خوانایی و گرافیک خوبی دارد. کابین ارگونومی مناسبی دارد و فضای پا و سر و برای سرنشینان هر دو ردیف خودرو قابل قبول ارزیابی می شود. همچنین متریال به کار رفته در اتاق این خودرو کیفیت متوسط رو به بالایی دارد.
در بخش مشخصات فنی هر دو تیپ این خودرو مشخصات و پرفورمنس یکسانی دارند. این خودروی کراس اور مجهز به یک پیشرانه 4 سیلندر 1/5 لیتری توربو شارژ است که توانایی تولید 155 اسب بخار قدرت و 220 نیوتن متر گشتاور را دارد. همچنین جعبه دنده این خودرو از نوع 6 سرعته اتوماتیک است که نیروی موتور را به چرخ های جلو منتقل می کند. شتاب 0 تا 100 این خودرو حدود 13 ثانیه و مصرف سوخت ترکیبی آن حدود 9/6 لیتر در هر 100 کیلومتر اعلام شده است.