تندر پلاس نسخه فیس لیفت شده ماشین تندر 90 یا همان L90 است که در بازار ایران بسیار خوش درخشید و توانست طرفداران قابل توجهی را از زمان عرضه به بازار خودروی کشور پیدا کند. این خودرو در دو تیپ با نام های تندر پلاس دندهای و تندر پلاس اتوماتیک به بازار خودروی کشور عرضه شد. رنو لوگان یا در اصل داچیا لوگان در سال 2004 در فرانسه متولد شد که هدف از تولید این خودرو در دست گرفتن بازار کشورهایی بود که بیشتر مردم از قدرت خرید بالایی برخوردار نبودند و نیاز به خودرویی داشتند تا در کنار قیمت مناسب، کیفیت قابل قبولی از خود ارائه دهد.
در سال 1386 تولید لوگان با نام تندر 90 در ایران توسط دو شرکت خودروساز داخلی یعنی ایران خودرو و سایپا آغاز شد. تندر 90 نسل اول داچیا لوگان محسوب می شود که تولید آن در بازارهای جهانی تا سال 2012 ادامه داشت و سپس نسل دوم آن با نام سیمبل تولید شد. تندر+ همان طور که ابتدای متن اشاره کردیم نسخه فیس لیفت تندر 90 محسوب می شود که سال 2009 شرکت رنو داچیا آن را معرفی نمود. ایران خودرو متاسفانه به جای اینکه تولید رنو سیمبل را پس از تندر 90 آغاز کند به سراغ نسخه فیس لیفت شده آن رفت و در نتیجه تولید تندر پلاس در سال 1395 آغاز شد اما متاسفانه با بازگشت تحریم ها و خروج رنو از ایران تولید این خودرو نیز پایان یافت تا موفقیتی که نسل قبلی این خودرو کسب کرد برای ال نود پلاس رخ ندهد.
از نظر طراحی ظاهری این خودرو تفاوت چندانی با رنو تندر 90 معمولی ندارد و تنها در برخی جزئیات از جمله چراغ های اصلی، جلو پنجره و آینه های جانبی فیس لیفت شده است. با ورود به کابین ال 90 پلاس در می یابیم در داخل کابین نیز تغییراتی صورت گرفته از جمله داشبورد و رودری ها که کاملا مشابه رنو ساندرو بوده و نسبت به نسل قبلی کمی متفاوت اند. تیپ های مختلف تندر 90 پلاس از نظر فنی هیچ تفاوتی با نسل قبلی خود ندارند و از همان پیشرانه معروف K4M رنو بهره می برند. این پیشرانه 4 سیلندر 16 سوپاپ 1.6 لیتری توانایی تولید 105 اسب بخار قدرت و 140 نیوتن متر گشتاور را داراست. همانطور که پیشتر اعلام کردیم رنو تندر 90+ در دو تیپ دندهای و اتوماتیک به بازار ایران عرضه شده که تفاوت آنها تنها در نوع جعبه دنده است. به صورت کلی از نقاط قوت ال 90 پلاس می توان به مواردی مانند کیفیت فنی بالا و استهلاک پایین قطعات، فضای جادار کابین و صندوق، بازار دست دوم خوب، بهبود طراحی در مقایسه با تندر90 ساده و کیفیت سواری قابل قبول و از نقاط ضعف این خودرو می توان به طراحی قدیمی کابین و بدنه، امکانات رفاهی بسیار کم، ارگونومی نامناسب صندلی عقب، فرمانپذیری ضعیف و ترمزهای عقب کاسهای اشاره کرد. برای اطلاع از قیمت این خودرو میتوانید به صفحه قیمت تندر پلاس مراجعه نمایید.