رکورد شکنی تویوتا GT 86 در طولانی‌ترین دریفت تاریخ

13 مرداد 13930:00
2 دقیقه


رکورد جهانی گینس از این پس نام تویوتا GT 86 را به عنوان دارنده طولانی‌ترین دریفت خودرو، ثبت خواهد کرد. بیش از یک سال از رکورد قبلی دریفت توسط یک دستگاه ب ام و M5 می‌گذرد. این ب ام و توسط یوهان شوارتز، به رکورد 82.520 کیلومتر دریفت دست یافت. به نظر نمی‌رسید که این رکورد سنگین به این زودی‌ها جابجا شود. اما تویوتای GT 86 آیت فرضیه را باطل کرد.

هارلد مولر در پشت فرمان کوپه دیفرانسیل عقب تویوتا قرار گرفت و یک ضرب دریفتی به مسافت 144.126 کیلومتر را از خود برجای گذاشت. این رکورد گیری توسط وزارت ورزش و جوانان ترکیه در شهر سامسون این کشور و با حضور مقامات گینس در 15 جولای صورت گرفت. طول پیست 235.5 متر بود که جمعاً 612 دور در 2 ساعت و 25 دقیقه و 18 ثانیه طی گردید. تویوتای مورد نظر ساخت 2012 بود و این دومین تلاش آن برای شکستن رکورد محسوب می‌شد.

با این وجود همان‌طور که در ویدئو دیده می‌شود، گاهی این خودروی کوپه به صورت مستقیم حرکت می‌کند و یا گاهی تا مرز توقف پیش می‌رود که دریفت مستمر را تقریباً خدشه‌دار می‌کند.

نظرات کاربران
14 مرداد 1393
جالبه تو نظرسنجی سایت بیشتر به جنسیس رای دادن.ضمن تشکر از مدیریت سایت خواشمندم از این نوع ویدئو ها بیشتر بذارید تا مرد بیشتر با تفاوت کلاس برندها آشنا بشن