فولکس واگن ID.ERA 9X اولترا

کشور
آلمان آلمان
کارخانه سازنده
سایک موتور
نوع عرضه
وارداتی
قیمت کارخانه
نامشخص
قیمت بازار
نامشخص

مزایای فولکس واگن ID.ERA 9X اولترا

  • توان و گشتاور بالا
  • پکیچ کامل امکانات ایمنی و رفاهی
  • عرضه با نام معتبر برند فولکس واگن

معایب فولکس واگن ID.ERA 9X اولترا

  • حساسیت پیشرانه به کیفیت سوخت
  • ابعاد و اندازه بزرگ جهت استفاده در معابر شهری
  • هزینه نگهداری بالا با توجه به پیچیدگی های فنی
در ID.ERA 9X و دیگر خودروهای برقی بردافزا موتور احتراق داخلی هیچ ارتباط مستقیمی با چرخ ها ندارد و صرفاً به عنوان یک ژنراتور جهت تأمین انرژی موتورهای برقی و شارژ کردن پک باتری کار می‌کند و وظیفه حرکت خودرو تماماً بر عهده موتورهای برقی است.
این خودرو محصول مشترک گروه فولکس واگن با همکاری گروه سایک چین است و صرفاً در خط تولید سایک-فولکس‌واگن در شهر نینگبو چین به تولید می رسد.
فولکس واگن ID.ERA 9X در صورت استفاده از زیرساخت درست و شارژر های سریع DC نسل جدید می تواند در کمتر از 17 دقیقه شارژ خود را از 10 به 80 درصد برساند.
به گفته گروه فولکس واگن این خودرو 2.7 تنی می تواند در کمتر از 5.6 ثانیه از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت برسد.

مشخصات فنی فولکس واگن ID.ERA 9X اولترا

200 KM/H
حداکثر سرعت
5.6 ثانیه
شتاب 0 تا 100
کلاس بدنه
شاسی بلند
حجم موتور
1498 سی سی
نوع موتور
برد افزا (REEV)
تعداد سیلندرها
4
نوع جعبه دنده
انتقال قدرت مستقیم
مصرف سوخت ترکیبی
لیتر در 100 کیلومتر
مشخصات فنی بدنه
کلاس اتومبیلJ Segment
وزن2700 کیلوگرم
تعداد فضای سرنشینان2+2+2
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای جلو255/45R21
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای عقب255/45R21
مشخصات فنی موتور
تعداد سوپاپ ها16
آرایش قرار گیری سیلندرهاخطی مستقیم
محل قرار گیری موتورجلو و عقب
سیستم سوخت رسانیپاشش مستقیم سوخت
حداکثر توان خروجی (دور بر دقیقه / اسب بخار)143 اسب بخار در 4300 دور بر دقیقه
حداکثر گشتاور خروجی (دور بر دقیقه / نیوتن متر)240 نیوتن متر در 1750-4000 دور بر دقیقه
ظرفیت باک59 لیتر بنزین + لیتر گاز + لیتر باک سوخت دوم
توان موتور برقی (Kw)380
گشتاور موتور برقی (nm)660
ظرفیت باتری موتور برقی (Kwh)65.2
مدت زمان شارژ سریع باتری (20 تا 80 درصد)16.5 (10 تا 80 درصد)
مشخصات جعبه دنده ( Transmission )
تعداد دنده (جلو)1
محل قرار گیری اهرم تعویض دندهدنده فرمانی
سیستم حرکتی خودرو (انتقال قدرت)چهارچرخ محرک
سیستم ترمزها
نوع سیستم ترمزدارای سیستم ترمز ضد قفل ABS، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD، سیستم کمکی ترمز BA، ترمز احیاگر انرژی RB، ترمز پارک برقی EPB و اتوهلد
نوع دیسک و کالیبر ترمز جلودیسکی خنک‌شونده
نوع دیسک و کالیبر ترمز عقبدیسکی خنک‌شونده
سیستم تعلیق و فرمان
نوع سیستم تعلیقبادی پنوماتیک
تعلیق جلودوبل جناغی
تعلیق عقبمستقل مولتی لینک
نوع سیستم فرماندارای قدرت کمکی برقی
عملکرد اتومبیل
حداکثر سرعت200 کیلومتر بر ساعت
شتاب 0 الی 100 (برحسب ثانیه)5.6 ثانیه
استاندارد آلایندگییورو 6
رنج پیمایش (CLTC)406 کیلومتر در حالت تمام برقی

امکانات رفاهی فولکس واگن ID.ERA 9X اولترا

کیسه های هوا ( نوع و تعداد )دارای 11 عدد کیسه هوا شامل جلویی و جانبی و مرکزی ردیف اول؛ 2 عدد پرده ای سرتاسری و 2 عدد جانبی و 2 عدد ضد لغزش ردیف عقب
سیستم های پایداری و کمک رانندهمجهز به سیستم کنترل پایداری الکترونیکی ESC، سیستم کنترل کشش TCS، سیستم کنترل حرکت خودرو در سراشیبی HDC و کمکی شروع حرکت در سربالایی HAC
سیستم های امنیتی و حفاظتیمجهز به سیستم ضد سرقت ایموبلایزر، ورود و استارت بدون کلید و استارت خودرو از راه دور
نوع غربیلکغربیلک فرمان چندمنظوره دو شاخه با روکش چرمی به همراه کلیدهای کنترلی مالتی مدیا
سیستم صوتی و تصویریمجهز به 27 عدد بلندگو
سیستمهای مولتی مدیامجهز به سه نمایشگر شامل 2 نمایشگر 15.6 اینچی 2.5K مرکزی و سرنشین جلو به همراه دستیار صوتی هوشمند، دوربین ثبت وقایع DVR، دوربین 360 درجه و نمایشگر هدآپ رنگی راننده به همراه واقعیت افزوده، و نمایشگر سرگرمی ردیف عقب 21.5 اینچی 3K
سیستم صندلیهای جلوصندلی های چرم ناپا؛ هردو صندلی ردیف اول مجهز به گرم‌کن، سردکن، ماساژور، حافظه و محفظه قابل تنظیم در دو حال گرم‌کن و یخچال
سیستم صندلیهای عقبصندلی های چرم ناپا؛ هردو صندلی ردیف دوم مجهز به گرم‌کن، سردکن، ماساژور، حافظه و قابلیت Zero-Gravity
سیستم آیینه هاآینه های جانبی تاشو برقی به همراه گرم‌کن؛ آینه مرکزی از نوع دیجیتال با قابلیت نمایش دوربین دید عقب
سیستم شیشه هاهر 4 شیشه جانبی از نوع برقی خودکار تک‌لمسی به همراه سیستم تشخیص مانع آنتی ترپ؛ شیشه های ردیف وسط از نوع Privacy
سیستم های سقفسقف پانورامیک شیشه‌ای ثابت به همراه پرده برقی
سنسورهای پیش فعالسنسورهای پارک جلو و عقب و سامانه پایش باد فشار تایرها TPMS
سیستم های کمک رانندگیمجهز به سامانه های کمکی راننده از جمله ترمز اضطراری خودکار، هشدار برخورد از جلو و عقب FCW و RCW، رادار تشخیص موانع ثابت و متحرک جلو و عقب FCTB و RCTB، کروز کنترل تطبیقی ACC، هشدار خروج از خط LDW، دستیار حرکت بین خطوط LKA، حفظ مرکزیت بین خطوط Lane Centering، دستیار تغییر لاین با قابلیت خودکار Auto LCA، دستیار هدایت خودرو بر اسا مسیر تعیین شده سیستم ناوبری NAD و دستیار ورود و خروج خودکار به جاده Automatic Ramp

فولکس واگن در سال‌های اخیر، هم‌زمان با تغییر سریع بازار خودروی چین، مسیر متفاوتی را برای توسعه محصولات جدید خود در این کشور در پیش گرفته است. ID.ERA 9X یکی از جدیدترین محصولات این برند و یک شاسی‌بلند بزرگ 6 نفره است که برخلاف بسیاری از محصولات برقی فولکس واگن، از قوای محرکه تمام‌برقی استفاده نمی‌کند و یک خودروی EREV است. این خودرو توسط شرکت مشترک SAIC Volkswagen برای بازار چین تولید می‌شود و در حال حاضر یکی از بزرگ‌ترین محصولات خانواده ID در این بازار به شمار می‌رود.

ID.ERA 9X در سال 2026 وارد مرحله تولید و عرضه شد و از نظر ابعاد، با طول بیش از 5.2 متر در رده شاسی‌بلندهای بزرگ قرار می‌گیرد. این خودرو در نسخه Ultra با دو موتور برقی، سیستم چهارچرخ محرک و باتری 65.2 کیلووات‌ساعتی عرضه می‌شود و مجموع توان آن به حدود 510 اسب‌بخار، می‌رسد. گشتاور سیستم نیز 660 نیوتن‌متر اعلام شده است. چنین ارقامی در کنار شتاب صفر تا 100 کیلومتر بر ساعت 5.6 ثانیه، نشان می‌دهد که ID.ERA 9X صرفاً یک شاسی‌بلند خانوادگی بزرگ با تمرکز بر مصرف پایین نیست و از نظر عملکرد نیز در سطح بالایی قرار دارد.

نکته مهم در مورد این خودرو، معماری افزاینده برد آن است. موتور بنزینی 1.5 لیتری توربوشارژر مستقیماً وظیفه انتقال نیرو به چرخ‌ها را بر عهده ندارد و عمدتاً به عنوان مولد برق عمل می‌کند. در نتیجه، حرکت خودرو توسط موتورهای برقی انجام می‌شود و موتور درون‌سوز در زمان نیاز، انرژی موردنیاز سامانه را تأمین می‌کند. این ساختار باعث می‌شود تجربه رانندگی خودرو از نظر نحوه انتقال نیرو به خودروهای برقی نزدیک باشد، در حالی که وابستگی آن به زیرساخت شارژ برای سفرهای طولانی کاهش پیدا می‌کند.

مشخصات فنی فولکس واگن ID.ERA 9X

ID.ERA 9X Ultra از یک سامانه قوای محرکه افزاینده برد (EREV) استفاده می‌کند. در این ساختار، موتور بنزینی 1.5 لیتری توربوشارژر با حجم دقیق 1498 سی‌سی به عنوان مولد برق عمل می‌کند و وظیفه اصلی انتقال نیرو به چرخ‌ها بر عهده دو موتور برقی خودرو است.

موتور بنزینی این خودرو حداکثر 141 اسب‌ بخار قدرت و 240 نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. با این حال، این ارقام نباید با قدرت و گشتاور نهایی خودرو اشتباه گرفته شوند؛ زیرا موتور درون‌سوز، در ساختار EREV، مستقیماً نیروی خود را به چرخ‌ها منتقل نمی‌کند. مجموع توان دو موتور برقی به حدود 510 اسب‌بخار، می‌رسد و گشتاور ترکیبی سیستم نیز 660 نیوتن‌متر است.

سه رخ عقب ID Era.webp

در محور جلو یک موتور برقی با توان 160 کیلووات و در محور عقب موتور برقی 220 کیلوواتی قرار گرفته است. این ترکیب، سیستم چهارچرخ محرک را شکل می‌دهد و امکان توزیع نیروی پیشرانه میان دو محور را فراهم می‌کند.

مشخصات فنی

مقدار

نوع قوای محرکه

بردافزا (EREV)

موتور بنزینی

1.5 لیتری 4 سیلندر توربوشارژ

حجم موتور بنزینی (سی‌سی)

1498 سی‌سی

قدرت موتور بنزینی (اسب بخار)

143 اسب‌بخار

گشتاور موتور بنزینی (نیوتن‌متر)

240 نیوتن‌متر

موتور برقی جلو (کیلووات)

حدود 160

موتور برقی عقب (کیلووات)

حدود 220

مجموع قدرت سیستم (اسب بخار)

510

مجموع گشتاور سیستم

660 نیوتن‌متر

نوع انتقال قدرت

چهارچرخ محرک

جعبه‌دنده

تک‌سرعته

مصرف سوخت ترکیبی در حالت تخلیه باتری (لیتر)

5.95

ظرفیت باتری

65.2 کیلووات‌ساعت

نوع باتری

نیکل منگنز کبالت (NMC)

شتاب صفر تا 100 کیلومتر بر ساعت (ثانیه)

5.6 ثانیه

حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت)

200 کیلومتر بر ساعت

باتری نسخه Ultra ظرفیت 65.2 کیلووات‌ساعت دارد و از نوع NMC است. برد تمام‌برقی این نسخه در چرخه WLTC به 321 کیلومتر و در چرخه CLTC به 406 کیلومتر می‌رسد. بنابراین در استفاده روزمره، امکان طی کردن بخش قابل توجهی از مسیرهای شهری بدون روشن شدن موتور بنزینی وجود دارد.

در صورت نیاز به پیمایش طولانی‌تر، موتور 1.5 لیتری به عنوان مولد وارد مدار می‌شود و برق موردنیاز سامانه را تأمین می‌کند. به همین دلیل، ID.ERA 9X را باید از نظر معماری در دسته خودروهای برقی با افزاینده برد قرار داد، نه یک هیبرید موازی متداول.

یکی دیگر از ویژگی‌های فنی این خودرو، معماری 800 ولتی است که امکان شارژ سریع باتری را فراهم می‌کند. در نسخه Ultra، شارژ سریع باتری از 10 تا 80 درصد حدود 16.5 دقیقه زمان می‌برد. این ویژگی در کنار برد برقی بیش از 300 کیلومتر WLTC، استفاده از خودرو را در سفرهای طولانی نیز ساده‌تر می‌کند.

چرخ‌ها و سیستم تعلیق فولکس واگن ID.ERA 9X

ID.ERA 9X از یکی از پیچیده‌ترین مجموعه‌های شاسی در میان محصولات این کلاس استفاده می‌کند. در محور جلو سیستم تعلیق دوجناغی و در محور عقب سیستم پنج‌اتصالی مستقل به کار رفته است. در نسخه Ultra، این مجموعه با سیستم تعلیق بادی دو محفظه‌ای و کمک‌فنرهای کنترل‌شونده الکترونیکی DCC همراه می‌شود.

سیستم تعلیق بادی امکان تغییر ارتفاع خودرو را فراهم می‌کند و در کنار سیستم کنترل الکترونیکی کمک‌فنرها، می‌تواند تنظیمات متفاوتی برای شرایط رانندگی مختلف ارائه دهد. سامانه کنترل هوشمند شاسی نیز عملکرد سیستم تعلیق، فرمان، ترمز و قوای محرکه را به صورت هماهنگ مدیریت می‌کند.

یکی از ویژگی‌های مهم ID.ERA 9X، فرمان‌پذیری چرخ‌های عقب است. با استفاده از این سامانه، چرخ‌های عقب در سرعت‌های پایین در جهت مخالف چرخ‌های جلو حرکت می‌کنند تا شعاع گردش کاهش پیدا کند و در سرعت‌های بالاتر، تغییر زاویه چرخ‌های عقب به بهبود پایداری کمک می‌کند. شعاع گردش خودرو حدود 4.85 متر اعلام شده که برای بدنه‌ای با طول بیش از 5.2 متر رقم قابل توجهی است.

ترکیب سیستم تعلیق دو جناغی در جلو، پنج‌اتصالی در عقب، تعلیق بادی دو محفظه‌ای، کمک‌فنرهای DCC و فرمان‌پذیری چرخ‌های عقب، باعث شده ID.ERA 9X از نظر سخت‌افزار شاسی در سطح بالایی قرار گیرد.

طراحی ظاهری فولکس واگن ID.ERA 9X

ID.ERA 9X در طراحی ظاهری، زبان جدید فولکس واگن برای محصولات بزرگ و برقی بازار چین را دنبال می‌کند. با وجود ابعاد بسیار بزرگ بدنه، طراحان تلاش کرده‌اند فرم کلی خودرو ساده و یک‌دست باقی بماند و جزئیات اضافه، ظاهر آن را بیش از حد شلوغ نکنند. سطح صاف بدنه، چراغ‌های باریک و استفاده گسترده از نوارهای نورانی، از مهم‌ترین ویژگی‌های ظاهری این خودرو هستند.

در نمای جلو، جلوپنجره سنتی خودرو جای خود را به سطحی بسته و یکپارچه داده است. یک نوار نورانی در قسمت بالایی نمای جلو قرار گرفته و چراغ‌های اصلی نیز با همین زبان طراحی هماهنگ شده‌اند. از آنجا که موتور بنزینی ID.ERA 9X صرفاً نقش مولد را دارد، نیاز خودرو به ورودی هوای بزرگ در قسمت جلو کمتر از یک خودروی بنزینی متعارف است؛ با این حال، سامانه خنک‌کاری همچنان به ورودی‌های هوای فعال مجهز است.

در نمای جانبی، طول 5207 میلی‌متری و فاصله محوری 3070 میلی‌متری بیش از هر چیز جلب توجه می‌کند. سقف نسبتاً کشیده، ستون‌های باریک و دستگیره‌های درِ مخفی‌شونده باعث شده‌اند بدنه با وجود ابعاد بزرگ، ظاهر نسبتاً روانی داشته باشد. رینگ‌های بزرگ نیز در تناسب با ابعاد بدنه طراحی شده‌اند.

یکی از ویژگی‌های فنی-طراحی قابل توجه خودرو، استفاده از لیدار در قسمت بالای شیشه جلو است. این حسگر بخشی از مجموعه سامانه‌های کمک‌راننده و ادراک محیطی خودرو را تشکیل می‌دهد و در کنار دوربین‌ها و سایر حسگرها برای شناسایی محیط اطراف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در نمای عقب، چراغ‌های باریک به صورت یک نوار سراسری امتداد پیدا کرده‌اند و طراحی این بخش نیز مانند نمای جلو، بر خطوط افقی و سطوح ساده استوار است. فرم نسبتاً عمودی قسمت انتهایی بدنه نیز به افزایش فضای کابین و ایجاد ظرفیت مناسب برای صندوق عقب کمک کرده است.

طراحی داخلی و فضای کابین فولکس واگن ID.ERA 9X

کابین ID.ERA 9X بر اساس آرایش 2+2+2 طراحی شده است؛ بنابراین برخلاف بسیاری از شاسی‌بلندهای سه‌ردیفه، ردیف دوم نیز از دو صندلی مستقل بهره می‌برد. فاصله محوری 3070 میلی‌متری و استفاده از صندلی‌های مجزا باعث شده فضای داخلی خودرو بیش از آنکه صرفاً برای افزایش تعداد سرنشینان طراحی شده باشد، بر راحتی هر شش سرنشین تمرکز کند.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های کابین، مجموعه نمایشگرهای متعدد آن است. در بخش جلو، نمایشگرهای 15.6 اینچی با وضوح 2.5K در مرکز داشبورد قرار گرفته‌اند و در کنار نمایشگر دیجیتال 8.88 اینچی، بخش اصلی رابط کاربری خودرو را تشکیل می‌دهند. در ردیف دوم نیز یک نمایشگر سقفی 21.4 اینچی با وضوح 3K برای استفاده سرنشینان عقب در نظر گرفته شده است.

نمای داخلی ID Era.webp

فولکس واگن برای ID.ERA 9X مجموعه‌ای موسوم به سیستم تعامل 9 نمایشگری را توسعه داده که علاوه بر نمایشگر مرکزی و صفحه آمپر، کنترلرهای دیجیتال ردیف دوم، نمایشگر سقفی و نمایشگرهای دیگر را نیز دربر می‌گیرد. بخشی از کنترل‌های کابین از طریق نمایشگرهای کوچک‌تر تعبیه‌شده در قسمت‌های مختلف انجام می‌شود.

نسخه Ultra از صندلی‌های بسیار مجهزی بهره می‌برد. صندلی‌های جلو به تنظیمات برقی و قابلیت‌های گرمایش، تهویه و ماساژ مجهز هستند و صندلی‌های ردیف دوم نیز از امکاناتی مانند گرمکن، تهویه و ماساژ بهره می‌برند. در این نسخه، صندلی راننده به قابلیت Zero Gravity نیز مجهز شده است.

فضای داخلی ID.ERA 9X صرفاً به تجهیزات دیجیتال محدود نمی‌شود. فولکس واگن برای این خودرو تعداد زیادی فضای نگهداری در نقاط مختلف کابین، محفظه اختصاصی تلفن همراه و درگاه‌های USB برای سرنشینان در نظر گرفته است. همچنین یک یخچال هوشمند دوطرفه برای کابین در نظر گرفته شده که امکان سرمایش و گرمایش را فراهم می‌کند.

از نظر ابعاد، ID.ERA 9X یکی از بزرگ‌ترین شاسی‌بلندهای وارداتی جدید بازار محسوب می‌شود.

مشخصات ابعادی

مقدار

طول (میلی‌متر)

5207

عرض (میلی‌متر)

1997

ارتفاع (میلی‌متر)

1810

فاصله محوری (میلی‌متر)

3070

تعداد صندلی

6

حجم صندوق عقب (لیتر)

401

وزن خالص (کیلوگرم)

2700

ظرفیت صندوق عقب در حالت استفاده از هر سه ردیف 401 لیتر اعلام شده و با خواباندن ردیف سوم، این عدد به 1014 لیتر افزایش پیدا می‌کند. بنابراین با وجود طراحی 6 نفره، امکان استفاده خانوادگی و حمل بار نیز در نظر گرفته شده است.

امکانات ایمنی فولکس واگن ID.ERA 9X

فولکس واگن ID.ERA 9X در تیپ Ultra به مجموعه کاملی از تجهیزات ایمنی و سامانه‌های کمک‌راننده مجهز است. این نسخه 11 کیسه هوا شامل 2 کیسه هوای جلو، 4 کیسه هوای جانبی، 2 کیسه هوای پرده‌ای، یک کیسه هوای مرکزی و 2 کیسه هوای ضدلغزش برای صندلی‌های عقب دارد. سامانه ترمز فعال اضطراری (AEB) نیز به رادار هشدار برخورد از جلو (FCW)، هشدار برخورد از عقب (RCW) و رادار تشخیص موانع ثابت و متحرک در مسیر حرکت از جلو و عقب (FCTB و RCTB) مجهز شده است.

از دیگر تجهیزات ایمنی و کنترلی این خودرو می‌توان به سیستم ترمز مجهز به ترمز ضدقفل (ABS)، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD) و کنترل پایداری (ESP)، کنترل کشش، دستیار شروع حرکت در سربالایی (HAC)، دستیار حرکت در سراشیبی (HDC)، سیستم پایش فشار باد تایرها (TPMS)، هشدار خروج از خط (LDW)، دستیار حفظ خودرو بین خطوط (LKA)، دستیار تعویض خودکار خط (LCA) و دستیار ورود و خروج خودکار از مسیر بزرگراه (Automatic Ramp) اشاره کرد. سامانه هدایت خودرو بر اساس مسیر تعیین‌شده در ناوبری (NAD) نیز بخشی از مجموعه دستیارهای رانندگی ID.ERA 9X است.

برای پایش محیط اطراف نیز 12 دوربین 360 درجه در اطراف خودرو قرار گرفته‌اند که امکان تولید تصویر شفاف از شاسی و محیط پیرامونی خودرو را فراهم می‌کنند. مجموعه این دوربین‌ها و رادارها، علاوه بر افزایش دید راننده، در عملکرد سامانه‌های کمک‌راننده خودرو نیز نقش دارند.

امکانات رفاهی فولکس واگن ID.ERA 9X

کابین فولکس واگن ID.ERA 9X Ultra به مجموعه‌ای از تجهیزات دیجیتال و رفاهی مجهز شده است. در بخش جلو، دو نمایشگر 15.6 اینچی با وضوح 2.5K به صورت مستقل برای راننده و سرنشین جلو در نظر گرفته شده‌اند که به پردازنده اسنپدراگون 8295، سیستم‌عامل اختصاصی فولکس واگن، دستیار صوتی و اپل کارپلی مجهز هستند. در بخش راننده نیز یک نمایشگر 8 اینچی Embedded با طراحی هماهنگ با کابین برای کلاستر و یک نمایشگر لمسی 6 اینچی Embedded با طراحی چوب برای سرنشینان عقب در نظر گرفته شده که امکان مدیریت تجهیزات رفاهی ردیف عقب را فراهم می‌کند.

صندلی‌های برقی با روکش چرم ناپا برای تمامی ردیف‌ها، گرمکن، سردکن و ماساژور برای صندلی‌های جلو و ردیف دوم، به همراه سیستم Zero Gravity برای سرنشین ردیف وسط، از دیگر تجهیزات رفاهی این نسخه هستند. برای سرنشینان ردیف عقب نیز یک نمایشگر 21.4 اینچی در نظر گرفته شده است. هدآپ دیسپلی رنگی مجهز به واقعیت افزوده (AR)، آینه وسط از نوع نمایشگر با تصویر استریم از دوربین عقب و سیستم تشخیص چهره راننده نیز در این تیپ ارائه می‌شوند.

سیستم صوتی ID.ERA 9X Ultra از 27 اسپیکر و اسپیکرهای اختصاصی داخل صندلی‌ها تشکیل شده است. همچنین شیشه‌های اختصاصی Privacy برای سرنشینان وسط، سقف پانورامیک ثابت با پرده برقی و گرمکن و یخچال مخصوص مواد خوراکی، از دیگر امکانات رفاهی این نسخه هستند.

قیمت و عرضه فولکس واگن ID.ERA 9X

فولکس واگن ID.ERA 9X یکی از جدیدترین محصولات این برند برای بازار چین است و نسخه Ultra در بالاترین سطح تجهیزات خانواده 9X قرار می‌گیرد. این خودرو با توجه به ابعاد 5.2 متری، آرایش 6 نفره، قوای محرکه بردافزا، دو موتور برقی، سیستم چهارچرخ محرک و تجهیزات پیشرفته کابین، در دسته شاسی‌بلندهای بزرگ و لوکس قرار می‌گیرد.

ورود نسخه Ultra به بازار ایران از سوی ماموت خودرو، ID.ERA 9X را در موقعیت متفاوتی نسبت به بسیاری از محصولات وارداتی قرار می‌دهد. این خودرو از یک سو نشان فولکس واگن را با خود دارد و از سوی دیگر، قوای محرکه افزاینده برد و سطح بالای تجهیزات آن، نشان می‌دهد که فولکس واگن برای بازار چین رویکرد متفاوتی نسبت به محصولات سنتی خود در بازارهای اروپایی در پیش گرفته است.

البته این خودرو در بازار کشورمان بی‌رقیب نیست و در صورت ورود، رقابت تنگاتنگی با IM LS9 خواهد داشت. گرچه در اینجا ID.ERA 9X می‌تواند به واسطه برند شناخته‌شده‌‎ فولکس واگن، راحت‌تر اعتماد خریداران را جلب کند، اما با توجه به مشخصات و امکانات بسیار نزدیک این دو خودرو، در نهایت همه‌چیز به قیمت و خدمات پس از فروش بستگی خواهد داشت. با توجه به شرایط کلی بازار، هم برای آی‌ام ال‌اس9 و هم برای فولکس واگن ID.ERA 9X می‌توان قیمتی در بازه 15 تا 20 میلیارد تومان متصور شد.

 

نظرات کاربران
نظر شما در مورد فولکس واگن ID.ERA 9X اولترا چیست؟