1. خانه
  2. اخبار خودرو
  3. خودروسازان خارجی
  4. آشنایی با خودروی جدید رادیکال اسپرت کارز + قیمت

آشنایی با خودروی جدید رادیکال اسپرت کارز + قیمت

17 تیر 1398
  • 2

در میدانی که نام های بزرگی چون پاگانی و کوئنیگزگ حضور دارند یک خودرو ساز جوان انگلیسی به رغم فاصله زیاد از بزرگان میدان، تلاش می کند تا آینده ای موفق را برای برند خود شکل دهد. رادیکال اسپرت کارز تولیدکننده انگلیسی خودروهای اسپرت است که در ژانویه سال 1997 میلادی توسط دو مهندس و راننده آماتور با نام های میک هاید و فیل ابوت تاسیس شد. رادیکال دو گروه محصول را در خط تولید خود دارد؛ یکی گروه خودروهای ویژه پیست و دیگری محصولاتی که هم به عنوان خودروی ویژه پیست و هم به عنوان یک اسپرت قانونی در خیابان قابل استفاده است. دفتر مرکزی رادیکال در پیتربورو قرار دارد و 140 کارمند برای آن فعالیت می کنند.

2.jpg

یکی از محصولات این کمپانی که به عنوان خودروی اسپرت دومنظوره(پیست و جاده) مورد توجه قرار گرفته؛ "رپچر" نام دارد. محصول مذکور به عنوان یک اسپرت اوپن تاپ(سقف باز) تجربه ای متفاوت از رانندگی سریع در خیابان ها را ایجاد کرده است. همانند سایر تولیدات رادیکال، این خودرو نیز از موتور کمپانی فورد و نمونه 350 اسب بخاری اکوبوست که برای خودروهای سبک طراحی شده، استفاده می کند.

اگر بخواهیم اطلاعات دقیق تری از این موتور ارائه دهیم باید بگوئیم شبیه آن دقیقا در فورد فوکس آر اس استفاه شده است. این تپنده 4 سیلندر 2.3 لیتری مجهز به سیستم توربوشارژ بوده و در کنار خروجی 350 اسبی، گشتاوری برابر با 320 پوندفوت را نیز در ارزیابی های فنی ثبت کرده است که این بازده برای یک موتور 4 سیلندر بسیار ایده ال است. بیشینه سرعت ثبت شده برای فوکس با موتور مذکور برابر با 265.5 کیلومتر بر ساعت بوده است.

3.jpg

برای خودرویی در کلاس رادیکال رپچر یکی از مهمترین چالش ها کاهش وزن نهایی محصول است تا بتواند تناسبی کاربردی میان قوای محرکه خود و فاکتورهایی که بدان نیازمند است مانند سرعت، فرمانپذیری و استقامت ایجاد کند.

با درنظر گرفتن موارد مذکور مهندسان رادیکال به وزن شگفت انگیز 765 کیلوگرم برای این خودرو دست یافته اند که در نوع خود بسیار قابل توجه است. بخش زیادی از این موفقیت مربوط به طراحی شاسی بر اساس طرح سازه فضاکار است.

989732_287.jpg

این شاسی منطبق بر استانداردهای ایمنی فدراسیون بین المللی اتومبیلرانی طراحی شده است. برای بدنه خودرو نیز از فیبرکربن استفاده شده است.

در بخش کابین، دو صندلی ویژه خودروهای مسابقه ای با محافظ سر و کمربند اسپرت 6 نقطه ای مشاهده می شود. یک ال سی دی در داشبورد اطلاعات مربوط به خودرو را نمایش می دهد. پدل شیفتر(دنده پشت فرمانی) 6 سرعته، کلاچ اتوماتیک هوشمند و سیستم تعلیق قابل تنظیم تجربه رانندگی بی نظیری را برای راننده این خودرو ایجاد خواهد کرد. البته لازم است به نقش "آنتی رول بار"(به عنوان بخشی از سیستم تعلیق روی تعلیق جلو و عقب نصب می شود و نوسان بدنه را در زمان عبور از مسیرهای ناهموار و بویژه پیچ ها کنترل می کند) نصب شده و همچنین کمک فنرهای برند حرفه ای intrax racing نیز اشاره شود.

داخل کابین و فرمان با لایه مخملی زیبایی به رنگ بدنه پوشانده شده تا نشستن در آن شبیه فضای خشک و بی روح یک خودروی پیست نباشد زیرا یادمان نرود که می خواهیم ساعت ها از رانندگی با رپچر در خیابان لذت ببریم!

5.jpg
در طراحی قسمت جلوی خودروی رپچر از یک اسپویلر بزرگ و همچنین برآمدگی روی درپوش موتور استفاده شده تا جریان هوا را از روی سر راننده و سرنشین همراهش عبور دهد.

البته برای مشتریانی که ایمنی بیشتری می خواهند نصب یک اسکرین محافظ در قسمت جلوی راننده(محل متعارف قرارگیری شیشه جلوی خودرو) امکان پذیر است. از سایر امکانات می توان به آینه های الکتریکی و سیستم گرمایشی داخلی خودرو اشاره کرد.

قیمت این خودرو بدون محاسبه مالیات 112.600 دلار است.

6.jpg

 



نظرات

  • امیر امیر (21 تیر 1398 ساعت 12:43)

    ماملت بیشترازپراید درمخیلات مانمی گنجدماروانقدر درگیر کرده اندکه آرزوی ماشده یک سال قبلتر!!!!؟

  • معین معین (18 تیر 1398 ساعت 01:18)

    خدایی ببین این اروپایی های بی وجدان از خوشی دست به چه کارایی میزنن؛ در کنار تولید بهترین و باکیفیت ترین خودروها؛ یه عده شون هم ازین کاردستی های باحال میسازن واس عشق و حال!!!
    اون وقت با اینکه نشستن بعد کلی فک زدن؛ یه قرارداد برجام نوشتن و قول همکاری و حذف تحریم دادن↯ اما بعد از نقض روح و جسم برجام توسط آمریکا؛ این بی شرفام تک تک دستمون گذاشتن تو حنا و پشت کردن بهمون!! مخصوصاً همین انگلیسیای خائن روبه صفت که سردمدار این بدعهدی و ظلم هاست که سر برجام هنوز بهمون بدهکاره ولی اومده چندروزپیش نفتکش ایرانی رو هم ب اتهام نقض تحریمها توقیف کرده. لعنت خدا بر این جماعت کفار