پلیس خودروهای دارای شیشه دودی در غرب تهران را متوقف می کند

24 تیر 139612:25
2 دقیقه


پلیس خودروهای دارای شیشه دودی در غرب تهران را متوقف می کند

سرهنگ حامد محمودی صبح شنبه در جمع خبرنگاران با تاکید بر جلوگیری از حرکت خودروهای دارای شیشه دودی در غرب تهران، گفت: این طرح از صبح امروز آغاز شده و تا روز سه شنبه ادامه خواهد داشت.

 پلیس خودروهای دارای شیشه دودی در غرب تهران را متوقف می کند

وی اضافه کرد: خودروهایی که دارای شیشه دودی غیرمجاز هستند به مبلغ ۵۰۰ هزار ریال اعمال قانون با کد جریمه ۲۱۱۴ می شوند.

رییس پلیس راه غرب استان تهران افزود: همچنین، این خودروها متوقف شده و تا اصلاح وضعیت شیشه دودی و برگرداندن آن به حالت اولیه، اجازه حرکت نخواهند داشت.

وی با بیان این که باید شیشه دودی طوری باشد که از فاصله ۳ متری داخل خودرو مشخص باشد، گفت: بسیاری از رانندگان برای در امان ماندن از تابش نور خورشید، علاقمند به دودی کردن شیشه های خودرو خود هستند، ایرادی هم ندارد، اما باید در حد تعریف شده و مجاز به دودی کردن شیشه ها اقدام کنند.