1. خانه
  2. اخبار خودرو
  3. خودروهای آتی بازار
  4. دیروز بیش از 60 هزار نفر برای خودرو K132 پیش ثبت‌نام انجام دادند

دیروز بیش از 60 هزار نفر برای خودرو K132 پیش ثبت‌نام انجام دادند

22 تیر 1399
  • 7

 

قائم مقام مدیر عامل ایران خودرو در بازاریابی ، فروش و خدمات پس از فروش گفت: در خصوص خودرو K۱۳۲ در نهایت قیمت رقابتی خواهد بود اما در حال حاضر۶۰ هزار نفر برای این خودرو پیش ثبت نام را انجام داده اند.

محسن‌ناقدی در نشستی خبری با بیان اینکه پس از اتمام تحویل خودروها، دور جدید فروش فوق العاده آغاز خواهد شد، گفت: از 25 آبان ماه سال 98  ایران خودرو هیچ تعهد معوقی برای فروش فوری نداشته است و همه فروش های فوری قبل از زمان تعهد تحویل داده شده است.

وی با بیان این که با افزایش تولید به دنبال کاهش تعهدات معوق هستیم، گفت: در 4 ماه نخست امسال و 6 ماه پایانی سال گذشته ایران خودرو هیچ تعهد معوقی برای خود ایجاد نکرده است.

وی ادامه داد: باوجود مشکلات تحریم و کرونا و همچنین بدعهدی شرکای خارجی خوشبختانه روند تعهدات معوق این خودرو ساز 70 درصد بهبود یافته و بسیاری از این تعهدات ساماندهی شده است .‌

ناقدی با اشاره به این که با تکمیل خودروهای ناقص، تعداد خودروهای تحویلی به مشتریان افزایش خواهدیافت، خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تا 18 تیرماه ، 105 هزارو 231 دستگاه تجاری سازی شده که این تعداد نسبت به مدت مشابه سال قبل 34درصد رشد نشان می دهد.

️قائم مقام مدیر عامل ایران خودرو در بازاریابی ، فروش و خدمات پس از فروش مهمترین اقدامات اخیر این حوزه را ارائه خدمات غیر حضوری و غیر متمرکز با هدف حذف نیاز مشتریان به مراجعه حضوری ، توسعه خدمات پاسخگویی از طریق مرکز تماس ایران خودرو ، یکپارچه سازی سیستم تحویل در هفت سایت تولیدی ، کاهش توقف خودروها در نمایندگی ها وعرضه سریع آن به بازار با کنترل سیستم ثبت تحویل به مشتریان اعلام کرد.

وی اضافه کرد: در فروش فوق العاده ١٥هزار دستگاهی اخیر هم تا به امروز ٩ هزار دستگاه از خودروها تحویل شده است.

به گفته ناقدی ، در حال ایجاد میز کار مشتری هستیم که بخش های مختلفی را چون امداد خودرو و خدمات پس از فروش را در بر می گیرد. در این سیستم مشتریان نام کاربری و رمز عبور اختصاصی خود را خواهند داشت.

️قائم مقام مدیر عامل ایران خودرو در بازاریابی ، فروش و خدمات پس از فروش، افزود: در خصوص خودرو K132 در نهایت قیمت رقابتی خواهد بود ما سعی کرده‌ایم  با داخلی سازی قیمت نهایی را کاهش دهیم و در حال حاضر هم 60  هزار نفر برای این خودرو پیش ثبت نام را انجام داده اند.

 

 

 

 

 

 



نظرات

  • علی علی (22 تیر 1399 ساعت 23:40)

    آخه یه سمندون عبوس و با کراحی ک.....که سیتم تعلیق و شاسی و .....کلیاتش ۴۰۵ فقیده آدم باید**** باشه همچین گاریی بخره....این شرکت همونیه که موتور پیکان رو زیر پالون آریسان بخورد ملت میده ایران خودرو بزنه تو کار رب گوجه فرنگی سنگین تره....آغا از عراق و افغانستان دس دوی پدر مادر دار وارد کنن مشکل آلودگی و سوخت و تلفات جاده ای حل میشه ....

  • علی علی (22 تیر 1399 ساعت 19:10)

    اتفاقا این 60هزار نفر دلال های بیعار مفت خور و حرامخوری هستند که بازار این شرکت فرقون سازی را گرم نگه می دارند. اینها کسانی هستند که در بازار سکه و ارز ودلارو مسکن به همراه بنگاهی ها و املاکی های خدانشناس با نون مفت خوردن عامل بدبختی این مملکت ومردم هستند وتا زمانیکه اینها نیست ونابود نشوند این مملکت درست نمی شود. 60 درصد پول های مردم به جای اینکه در خط تولید قرار گیرد در خط احتکار وحرامخوری این افرادقرار دارد . البته کلیه بانک ها در کشور نیز در این مقوله ید طولایی دارند.

  • فواد فواد (22 تیر 1399 ساعت 15:34)

    واقعا باید واسه کسانی که رفتن و برای این ماشینی که به مفت نمی ارزه رفتن واسه چند سال دیگه که معلوم نیست چقدر قیمتس فرق کنه تاسف خورد اخه این ماشین که قدرتش مثل برلیانس و دانگ فنگ و یا پژو پارسه خریدن داره اگه به فکر تولید داخل هستید نباید بخرید تا تئلید یه تکونی بخوره اگه که نه به فکر ظاهر هستید برین دنا + بخرید چون هر دو به درد نخورن و ضاهر دارن ولی ادم از این میسوزه که بدنه ماشین پژو 301 هستش امکانات داخلی هم مال دیگر ماشین ها که کپی کردن و اومدن گذاشتن روی این
    بجای جهش تولید جهش فرهنگ و هوش کنید

  • علی علی (22 تیر 1399 ساعت 13:59)

    این 60 هزار نفر جز احمق ترین افرادی هستند که نه دلال هستن، نه مصرف کننده. دلال حداقلش عقل داره میره چیری ثبت نام میکنه که براش سود داره. این پی فروش 2 ساله چیزی جز ضرر نیست.

  • سعید سعید (22 تیر 1399 ساعت 11:54)

    انشالله سال ۱۴۰۳ با هزارتا اوارگی و اعتراض به دستتون میرسه ملت همیشه اماده دلالی

  • محمد محمد (22 تیر 1399 ساعت 11:43)

    60 هزار خائن به وطن. ایران سراسر تاریخ همین بوده دیگه.

  • حسن حسن (22 تیر 1399 ساعت 08:16)

    یعنی اگه پیش فروش خودرو تخیلی هم بزارن و بگن از سال آینده میخوایم به طراحیش فکر کنیم بازم موجی از مردم غیور میرن ثبت نام میکنن
    بعد از بازاری تا کارگر سر خیابون هم میگن پول نداریم.