1. خانه
  2. اخبار خودرو
  3. اخبار اقتصادی
  4. نماینده مجلس: پیش‌بینی کاهش بیشتر قیمت خودرو

نماینده مجلس: پیش‌بینی کاهش بیشتر قیمت خودرو

11 بهمن 1399
  • 3

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس می‌گوید در حال حاضر سرمایه‌های مردم به سمت بازارهای مطمئن‌تری نسبت به خودرو سرازیر شده است در نتیجه اگر تصمیم نامربوطی توسط دستگاه‌های اجرایی در حوزه بازار خودرو اخذ نشود، پیش‌بینی می‌شود قیمت خودرو بیشتر ارزان شود.

رکود سنگین بازار در سایه توقع انتظاری مردم برای کاهش بیشتر قیمت خودرو در بازار و از طرفی هم فشار افکار عمومی بر خودروسازان مبنی بر کاهش قیمت کارخانه ای خودرو دست در دست هم داده تا باعث کاهش بیشتر قیمت ها در بازار گردد.

حجت‌الله فیروزی سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره کاهش قیمت خودرو گفت: از آنجا که قیمت خودرو طی ماه‌های گذشته بیش از ارزش واقعی آن افزایش یافت و در شرایط کنونی نیز مردم دریافته‌اند که خودرو جزو کالاهای سرمایه‌ای نیست، قیمت چهارچرخ‌ها نزولی شده است.

نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: سرمایه‌های مردم به سمت بازارهای مطمئن‌تری نسبت به خودرو در حال سرازیر شدن است، در نتیجه اگر تصمیم نامربوطی توسط دستگاه‌های اجرایی در حوزه بازار خودرو اتخاذ نشود، پیش‌بینی می‌شود قیمت‌ها بیشتر ارزان شود. این نماینده مردم در مجلس یازدهم اضافه کرد: در شرایط کنونی تعداد خریداران بازار خودرو کاهش یافته و قیمت‌ها تا حدودی منطقی شده است در نتیجه این امر، انگیزه دلالان برای جولان در بازار کاهش می‌یابد و مصرف‌کنندگان واقعی در بازار ماندگار می‌شوند. سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از آنجا که نرخ ارز طی هفته‌های اخیر نزولی شده، بخشی از حباب بازار خودرو خالی شده و احتمال ارزانی بیشتر این محصول نیز وجود دارد.



نظرات

  • مژگان مژگان (11 بهمن 1399 ساعت 14:02)

    امیدوارم مردم همچنان مقاومت کنند و نخرند و گول حقه های خودرو سازان را نخورند پراید 10 میلیونی و بقیه ماشینها باید به قیمت خودش برگرده

    سلام سلام (11 بهمن 1399 ساعت 16:34)

    محبت می كنید بگید چرا باید فقط قیمت خودرو بیاد پایین مرغ 4 تا 5 هزار تومانی شده 25 هزار تومان 900 گرم فیله مرغ شده 57 هزارتومان بخدا همین فیله می خریدی 22 هزار تومان حالا منتظری قیمت بیاد پایین نه عمو حرف درمانی كمكی به من تو نمی كنه خدا كنه همه قیمت ها بیاد پایین اما واقعیت چیز دیگریست قیمت میلگرد 3500 تومانی شده 12800 چطور( حدود 3.5 تا 4 برابر) انتظار فقط از خودروسازی داری بابا مواد اولیه گران شده. خودروساز قطعاتش از سازندگان قطعه سازها میگره بااین هزینه ها بالا قیمت تك قطعات بالا رفته چطور انتظار داری ؟؟؟؟

  • saman saman (11 بهمن 1399 ساعت 12:28)

    با سلام دلیل این که فقط قیمت اتومبیل زیر سوال می ره چیه؟ مواد غذایی روزی 20 درصد میاد روش هیچکس صداش درنمیاد