میتسوبیشی اوتلندر بنزینی 2013-2020

کشور
ژاپن ژاپن
شرکت خدمات دهنده
آرین موتور پویا
نوع عرضه
مونتاژ
قیمت کارخانه
نامشخص
قیمت بازار
نامشخص
مشخصات فنی میتسوبیشی اوتلندر بنزینی
190 KM/H
حداکثر سرعت
10.5 ثانیه
شتاب 0 تا 100
کلاس بدنه
شاسی بلند
حجم موتور
2360 سی سی
نوع موتور
بنزین سوز
تعداد سیلندرها
4
نوع جعبه دنده
انتقال قدرت اتوماتیک پیوسته
مصرف سوخت ترکیبی
9.3 لیتر در 100 کیلومتر
مشخصات فنی بدنه
کلاس اتومبیلJ Segment
وزن1570 کیلوگرم
تعداد فضای سرنشینان5
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای جلو225/R18
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای عقب225/55R18
مشخصات فنی موتور
تعداد سوپاپ ها16
آرایش قرار گیری سیلندرهاخطی مستقیم
محل قرار گیری موتورموتور جلو
سیستم سوخت رسانیانژکتوری تزریق مستقیم
حداکثر توان خروجی (دور بر دقیقه / اسب بخار)170 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور خروجی (دور بر دقیقه / نیوتن متر)219.6 نیوتون متر در 4200 دور در دقیقه
توان خروجی حجمی (اسب بخار بر لیتر)70.8 اسب بخار بر لیتر
ظرفیت باک65 لیتر بنزین + لیتر گاز + لیتر باک سوخت دوم
روغن مناسب برای خودرو
روغن مناسب برای خودرو 2
روغن مناسب برای خودرو 3
روغن مناسب برای خودرو 4
مشخصات جعبه دنده ( Transmission )
تعداد دنده (جلو)6
محل قرار گیری اهرم تعویض دندهکنسول میانی
سیستم حرکتی خودرو (انتقال قدرت)موتور جلو چهار چرخ محرک
سیستم ترمزها
نوع سیستم ترمزدارای سیستم مدیریت پایداری خودرو
نوع دیسک و کالیبر ترمز جلودیسکی خنک شونده با هوا
نوع دیسک و کالیبر ترمز عقبدیسکی
سیستم تعلیق و فرمان
نوع سیستم تعلیقمستقل برای هر چرخ
تعلیق جلومک فرسون
تعلیق عقباتصال چندگانه ( مولتی لینک )
نوع سیستم فرمانقدرت کمکی الکتریکی و حساس به سرعت
عملکرد اتومبیل
حداکثر سرعت190 کیلومتر بر ساعت
شتاب 0 الی 100 (برحسب ثانیه)10.5 ثانیه
مصرف سوخت شهری(بنزین)9.8 لیتر در 100 کیلومتر
مصرف سوخت جاده ایی(بنزین)8.1 لیتر در 100 کیلومتر
استاندارد آلایندگییورو 5
ستاره ایمنی از مرکز استاندارد و ایمنی اروپا EURONCAP5
امکانات رفاهی میتسوبیشی اوتلندر بنزینی
کیسه های هوا ( نوع و تعداد )مجهز به 7 کیسه هوای ایمنی که شامل :جلو ، جانبی ، پرده ای و زانو
سیستم های پایداری و کمک رانندهABS , EBD, ESP
سیستم های امنیتی و حفاظتیدارای سیستم کلید هوشمند و مجهز به استارت دکمه ای و دارای سیستم ضد سرقت ، قفل و بازکردن دربها بدون کلید ، ستون جمع شونده فرمان در هنگام تصادف ، قفل فرمان خودکار ، سیستم قفل کودک در اختیار راننده ، دارای سیستم دزدگیر به همراه آژیر ، کاپوت فعال در هنگام تصادف
سیستم فرمان و هدایت پذیریقدرت کمکی الکترو هیدرولیکی به همراه سیستم هوشمند الکترونیکی فرمان و سیستم حساس به سرعت
نوع غربیلک3 شاخه لوکس و اسپرت به همراه تنظیم تلسکوپی در 2 حالت برقی ، دارای ریموت کنترل صوتی از روی غربیلک فرمان ، دارای روکش چرمی ، گرمکن سفارشی
سیستمهای تهویه مطبوعدارای سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک
سیستم صوتی و تصویریسیستم صوتی حرفه ای با قابلیت پخش CD ، دارای پورت USB ، AUX ، iPod Cable
سیستمهای مولتی مدیادارای سیستم هوشمند پشت سری ها برای جلوگیری از صدمات تصادف ، دارای روکش چرم ، صندلی راننده دارای تنظیم برقی
سیستم صندلیهای جلودارای روکش چرم ، دارای پشت سری فعال و هوشمند
سیستم آیینه هاآینه الکترو کرومیک جهت سهولت دید راننده در شب ، آینه های خارجی با حالت الکترو کرومیک و تنظیم برقی به همراه راهنمای LED و دارای گرمکن ، دارای چراغهای روشنایی بر روی آینه ها
سیستم شیشه هاتنظیم برقی تمام پنجره ها ، بخار زدای اتوماتیک شیشه ها ، سیستم یخ زدای برف پاک کن ، شیشه های سولار ، پرده عقب ، سقف پانوراما سفارشی
سیستم روشنایی جلوچراغهای جلو زنون ، دارای سیستم کنترل اتوماتیک نور چراغها ، دارای سیستم شتشو ، دارای مه شکن ، مجهز به چراغهای روشنایی در زیر دربها
سیستم روشنایی عقبچراغهای LED طیفی به همراه مه شکن
سنسورهای پیش فعالمجهز به سنسور باران جهت کارکرد اتوماتیک برف پاک کن ها
10 دقیقه


میتسوبیشی اوتلندر، کراس اور سایز متوسطی است که از سال 2001 تا کنون در چهار نسل مختلف روی خط تولید میتسوبیشی قرار داشته. بعد از تجربه موفق واردات ASX و لنسر، نماینده رسمی میتسوبیشی یعنی آرین موتور نسخه قبل از فیس لیفت اوتلندر نسل سوم را نیز معرفی و با یک سطح امکانات (تیپ 4) به بازار ایران عرضه کرد. 

 

  • طراحی ظاهری

اوتلندر چهره کلاسیک و فرم بدنه کشیده ای دارد که باعث می شود ظاهرش مقداری متفاوت تر از سایر شاسی بلند های در حال تردد در خیابان ها باشد.

در نمای جلو از چراغ های نسبتا باریکی استفاده شده که توسط جلو پنجره مزین به دو خط کرومی به یکدیگر متصل شده اند، ارتفاع بالای چراغ ها و خط کاپوت نیز باعث می شود که اوتلندر قد بلند تر به نظر برسد. ورودی هوا در میانه سپر قرار گرفته و دو مه شکن هم در پایین ترین بخش سپر دیده می شوند. مجموع این عوامل به اوتلندر چهره نه چندان اسپرت و خاصی بخشیده اند که  متفاوت از طراحی های متداول روز است.

 

میتسوبیشی اوتلندر.webp

 

نمای کناری اوتلندر کاملا کشیده است و همان سادگی و متانت ظاهری در اینجا هم حفظ شده. یک خط از منتهی الیه چراغ جلو تا ابتدای چراغ عقب کشیده شده و یک خط زاویه دار هم در پایین درب ها مشاهده می شود. رینگ های 18 اینچی نیز به زیبایی گلگیر ها را پر کرده اند.

 

میتسوبیشی اوتلندر نمای  سمت چپ.webp

 

طراحی نمای عقب میتسوبیشی اوتلندر کاملا هماهنگ با نمای جلو بوده و همان چهره غریب و نه چندان اسپرت در اینجا هم دیده می شود. چراغ های عقب طرحی شبیه به چراغ های جلو دارند و مانند یک عینک با خطی کرومی به همدیگر متصل اند. مورد جالب توجه در طراحی نمای عقب این خودرو، استفاده از چراغ های عقب سفید رنگ است، چراغ هایی که از لحاظ رنگ به چراغ خودرو هایی مانند لکسوس RX350 و میتسوبیشی پاجرو نسل چهارم شباهت دارند.

چراغ های مه شکن و دنده عقب در قسمت پایینی سپر قرار گرفته اند و یک دیفیوزر نیز این نما را تکمیل کرده که البته هیچ خروجی اگزوزی روی آن به چشم نمی خورد.

 

میتسوبیشی اوتلندر نمای عقب.webp

 

  • کابین و فضای داخلی

طراحی کابین اوتلندر مانند ظاهر آن مقداری متفاوت و خاص است؛ در سمت راننده دیزاین قطعات حجیم است و همه چیز در آن سمت متمرکز شده و وقتی به سمت سرنشین جلو می رویم، دیگر خبری از امکانات متنوع نیست و تنها با طراحی مینیمال دو عدد دریچه تهویه مطبوع مواجه می شویم که به طور اختصاصی برای سرنشین جلو در نظر گرفته شده اند.

فرمان خودرو 3 شاخه است و کلید های مربوط به کنترل سیستم صوتی و کروز کنترل روی آن قرار گرفته، دو شیفتر نیز در پشت فرمان وجود دارد که به مانند سایر خودرو های میتسوبیشی ثابت هستند و با چرخش فرمان حرکت نمی کنند.

 

امکانات و آپشن هی میتسوبیشی اوتلندر.webp

 

در کنسول میانی داشبورد یک مانیتور با لوگوی وسوسه انگیز Rockford Fosgate به چشم می خورد که با استفاده از آن می توان از سیستم صوتی قدرتمند موجود در خودرو استفاده کرد. کمی پایین تر پنل سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دو منطقه ای تعبیه شده و در زیر آن نیز فندکی خودرو و دو عدد جا لیوانی مشاهده می شوند. کلید های مربوط به تنظیم سیستم 4WD و گرمکن های صندلی جلو نیز در پشت دسته دنده قرار دارند.

متریال به کار رفته شده در کابین اوتلندر کیفیت مناسبی دارند و چرم استفاده شده در فرمان و صندلی ها در کارکرد های بالا هم دچار خرابی نمی شود. از ردیف جلو که بگذریم، در ردیف عقب فضای سر و پای بسیار مناسبی برای سرنشینان وجود دارد. همچنین این خودرو به ردیف سوم صندلی ها نیز مجهز است که البته برای بزرگسالان چندان کاربردی نیست.

 

داشبرد میتسوبیشی اوتلندر.webp

 

  • مشخصات فنی

اوتلندر از یک موتور 4 سیلندر 2.4 لیتری بهره می برد که توانایی تولید 170 اسب بخار توان در 6000 دور در دقیقه و 232 نیوتون متر گشتاور در 4200 دور در دقیقه را دارد. این توان توسط یک گیربکس CVT که 6 دنده مجازی را نیز شبیه سازی می کند به هر چهار چرخ اوتلندر منتقل می شوند.

شتاب صفر تا صد اعلامی اوتلندر 10.5 ثانیه است و مصرف سوخت این خودروی 1495 کیلوگرمی نیز 9.3 لیتر در هر صد کیلومتر برای یک رانندگی در سیکل ترکیبی است. سیستم تعلیق میتسوبیشی اوتلندر در قسمت جلو مک فرسون و در قسمت عقب مولتی لینک است.

ترمز های این خودرو نیز در جلو دیسکی خنک شونده و در عقب دیسکی هستند که به امکاناتی مانند سیستم ضد قفل (ABS)، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD) و ترمز کمکی اضطراری (BA) نیز مجهزند. قابل ذکر است که سیستم انتقال قدرت 4WD اوتلندر 3 حالت دارد که شامل Auto (توزیع خودکار نیرو میان هر چهار چرخ)، 2WD (انتقال نیرو فقط به چرخ های جلو) و 4WD-Lock (انتقال نیرو به صورت 50-50 بین دو محور) می باشد.

 

موتور میتسوبیشی اوتلندر.webp

 

 

  • امکانات ایمنی و رفاهی

اوتلندر به 7 ایربگ مجهز است که شامل راننده، سرنشین جلو، جانبی های جلو، پرده ای جلو و عقب و زانویی راننده است. این خودرو توانسته 5 ستاره ایمنی از موسسه تست تصادفات یورو انکپ دریافت کند و ایمنی خوبی در تصادفات دارد. همچنین سیستم های کمک رانندگی موجود در اوتلندر مانند سیستم کنترل پایداری (ASC)، سیستم کنترل هرزگردی (TCL) و سیستم کنترل حرکت در سربالایی (HSA) نیز تجربه رانندگی بهتری را با اوتلندر فراهم می کنند.

میتسوبیشی اوتلندر از لحاظ امکانات رفاهی در سطح قابل قبولی قرار دارد و آپشن های آن کاربردی به نظر می رسند؛ سیستم ورود بدون کلید و استارت دکمه ای، کروز کنترل، چراغ های جلو زنون HID، چراغ شور، سنسور نور، سنسور باران، سانروف دو حالته، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دو منطقه ای، گرمکن صندلی های جلو، سیستم صوتی راکفورد فازگیت با 9 بلندگو، کلید های کنترل سیستم صوتی از روی فرمان، درب صندوق برقی و ردیف سوم صندلی ها در مدل 2015 امکانات رفاهی قابل ذکر اوتلندر هستند.

 

دنده میتسوبیشی اوتلندر.webp

 

  • اوتلندر 2015 در بازار

در رنج قیمتی اوتلندر های قبل از فیس لیفت، تنها رقیب موجود در بازار ایران هیوندای سانتافه است و سایر شاسی بلند های موجود در این رنج قیمت مانند کیا اسپورتیج و هیوندای توسان در سگمنت پایین تری از آن دو قرار می گیرند که این موضوع به میتسوبیشی اوتلندر و هیوندای سانتافه ارزش خرید بالاتری می دهد.

میتسوبیشی اوتلندر به مالک خود کیفیت ساخت بالا، استهلاک پایین، کابین بسیار جادار، قابلیت آفرود قوی تر از رقیبان و آپشن های کاربردی را ارائه می دهد. اما از سوی دیگر شاید ظاهر متفاوت اوتلندر به سلیقه هر کسی خوش نیاید و بازار خرید فروش آن هم رونق رقیبان کره ای را ندارد. بنابراین اگر ظاهر زیبا، بازار خرید و فروش پر رونق و امکانات رفاهی رنگارنگ برای شما حائز اهمیت است به سراغ نماینده هیوندای بروید. اما اگر کیفیت ساخت، لذت رانندگی بالاتر و داشتن یک سیستم صوتی لذت بخش برای شما اهمیت بیشتری دارد، میتسوبیشی اوتلندر خودروی مورد پسند شما خواهد بود.

نظرات کاربران
25 اسفند 1393
من خوشبختانه تونستم این ماشینو دو روز دستم داشته باشم که مال دوستم بود . خیلی ماشین خوبیه . شتابش اونقد خوبه که از یه ماشین شاسی بلند انتظار ندارید. میشه گفت یه جورایی کامله . سیستم گرم شونده صندلی و سیستم صوتیش هم شگفت زدتون می کنه . حس یه ماشین خیلی با کیفیتی که تمام ریزه کاری هاش رعایت شده رو به آدم میده . چیزی که تو ماشین های کره ای به هیچ وجه احساس نمی کنین . بهتون پیشنهاد می کنم حتما حتی شده یه بار امتحانش کنید . رنگ سفیدش هم یه جور خاصیه که بهش می گن سفید صدفی ( البته اگه از سایت میتسوبیشی درست ترجمه کرده باشم) که خیلی زیبا ترش کرده.