پای رنو تندر 90 – Renault Tondar 90 که با نام های " ال 90 " "L90 " و " لوگان " "Logan " نیز شناخته می شود، در سال 1386 به کشور باز شد. در ابتدا کمی طول کشید تا چهره ی زمخت این فرانسوی در میان مردم جا بیفتد، اما بعد از گذشت مدتی کوتاه، تندر اعتماد مشتریان را کسب کرد و مزیت استهلاک کم، مصرف مناسب و کابین جا دار آن بر روی طراحی بی روح و امکانات رفاهی محدودش سایه انداخت. لوگان که ابتدا فقط با جعبه دنده دستی عرضه می شد، اکنون در تیپ اتوماتیک نیز موجود است و " تندر پلاس " نیز با تغییرات ظاهری و توسعه امکانات رفاهی در 2 تیپ دنده ای و اتوماتیک عرضه می شود. پیشرانه ی 1.6 لیتری به همراه جعبه دنده دستی در تندر به خوبی از پس وزن 1150 کیلویی آن بر می آید و در مدل های اتوماتیک نیز شتاب قابل قبولی برای این خودرو ارائه می دهد.
سلام دوستان من یه مدل 96 اتومات خریدم، 40000 کارکرده، شمع هاو فیلتر بنزین هم تازه عوض کردم، مصرف داخل شهر 11هست، میخواستم بدونم این عادیه یا مشکل داره،یه مسیر بیرون از شهر هم رفتم تقریبا 10 لیتر مصرف نشون میداد، لطف کنید راهنمایی کنید.
من تندر 90 اتومات مدل 95 را خریدم . مصرفش داخل شهر کم ترافیک بین 9 تا 10 هست. اگر بنزین یورو 4 بزنی کمتر می شه. گیربکسش گوش به فرمان هست و معکوس کشی هم خوبه. صدای موتور خیلی کم هست حتی زمانی که سرد هست. اما کمبود آپشن و دید عقب محدود مشکلاتش هست که با کمی هزینه برطرف می شه.
من خودم ۲۰۶ دارم از نظر ابشن بهتر ال نود هستش ولی واقعا ال نود از لحاظ موتور و اصطحلاک خیلی بهتره