نیک بین : خودروسازی های داخلی، متروپل و پلاسکوی دیگری را رقم می زنند.

25 خرداد 140114:34
6 دقیقه


نیک بین : خودروسازی های داخلی، متروپل و پلاسکوی دیگری را رقم می زنند.

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد که با انحصاری کردن دو شرکت خودروسازی جان مردم را به گروگان گرفته ایم. به گفته وی این شرکت‌ها، ده ها متروپل و پلاسکو دیگر را به دنبال خواهند داشت.

 حجت الاسلام جواد نیک بین در جلسه علنی امروز، چهارشنبه مجلس شورای اسلامی گفت: منشاء مشکلات کشور تصمیم‌های غلط، ناشی از گزارش های غلط یا انسان‌های نابلد است.

مرزها را بروی سرمایه های کشور باز کنید

نیک بین با بیان اینکه چند مگا پروژه برای کشور در نظر بگیرید، تاکید کرد: چراکه آب، برق، اشتغال و معیشت، راه و ریل مهم ترین معضلات کشور است. مشکل اشتغال و معیشت با مدیریت در حوزه آب، کشاورزی و برق صنایع قابل حل است، اما از دولت به تنهایی کاری پیش نمی‌رود. خواهشمندم از ایرانیان داخل و خارج  کشور کمک گرفته و مرزها را باز کنید، همه ایرانیان خارج از کشور معاند نیستند، سرمایه های آنها بیش از هزار میلیارد دلار است، از آنها دعوت کنید. ورود این سرمایه‌ها هم ارز و هم فکر و اندیشه را می‌آورد.

نماینده مردم کاشمر در مجلس گفـت: با وجود اینکه خودکفایی در عرصه های مختلف اهمیت بسیار زیادی دارد،اما عرصه مهم خودکفایی در صنایع استراتژیک کشور، یعنی صنایع دفاعی، نظامی، غذایی و دارویی است. وی می گوید که ما  در صنایع دفاعی و نظامی موفق هستیم اما در حوزه صنایع دارویی و غذایی این اتفاق نیفتاده است. در کالاهای غیر استراتژیک الزامی به خودکفایی وجود ندارد.

به گفته وی ما با با انحصار دو شرکت خودروسازی جان مردم را به گروگان گرفته ایم؟ خودروسازی هایی مثل سایپا و ایران خودرو، ده ها متروپل و پلاسکو رقم می‌زنند، چرا نمی‌فهمیم؟ چرا گزارش های غلط دریافت می کنیم که پیامدهای غلطی به دنبال دارد.

نیک بین افزود: امروز در جهان قطعات یک هواپیما را چند کشور می سازند، چه دلیلی دارد ما با انحصار جلوی رقابت را بگیریم. شورای رقابت هم بیشتر شورای رفاقت است. اگر جراحی که درحوزه نان انجام شد و نه هفت قلم بلکه هفتصد قلم کالا را گران کرد در حوزه دارو انجام دهیم قطعا تن نیمه جان مردم بی جان می‌شود. اگر روند انتقال یارانه از دارو به بیمه، عاقلانه نباشد اتفاقات غیر قابل جبرانی رقم می‌خورد.

وضعیت بیمه درست نیست


وی تصریح کرد: هم اکنون بیمه کمتر از ۳۰ درصد یک نسخه را به بهانه های مختلف از جمله اینکه فلان دارو خارجی بوده و یا فلان دارو وارداتی بوده و یا آن یکی تقویتی و دیگری در فارماکوپه دارویی قرار ندارد، نمی پذیرد. بیمه آمپول را قبول کرده اما سرنگ را قبول نمی‌کند! قرص سرماخوردگی برای بالای ۱۲ سال را نمی‌پذیرد. مشخص است که وضعیت بیمه درست نیست، انتقال یارانه دارو نیازمند نظارت بوده و راهکار آن افزایش سهم تعهدات بیمه از ۷۰ درصد به ۹۰ درصد و کاهش سهم بیمار و حذف شروط غیر منطقی و غیر اجرایی است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس یازدهم خطاب به رئیس جمهور گفت: چرا جراحی را از بورس شروع نمی‌کنید که ۵۰ میلیون ایرانی را با خاک یکسان کرده است؟ جراحی را از افکار نئو لیبرالیستی برخی افراد عضو در تیم اقتصادی خود شروع کنید. تفکراتی که کالای اساسی را در گمرکات نگه داشته است، حاصل این افکار بوده که عده‌ای کوچک در بورس و بانک و مسکن می‌برند و می‌خورند و یک لشکر بزرگ ورشکسته می‌شوند. چرا جراحی را از بانک‌ها شروع نمی‌کنید که در همه مراکز گران قیمت شهر ملک دارند؟ به عنوان مثال در خیابان نلسون ماندلا بیش از۱۴ بانک قرار داشته که هر کدام از آنها بیش از چند ده میلیارد تومان قیمت دارد. بانک‌ها به بنگاه‌های اقتصادی تبدیل شدند و نمونه آن در کاشمر روغن فرآیند که بانک سپه با زورگویی جلوی ۴۰۰ الی ۵۰۰ اشتغال را گرفته و اجازه حرکت نمی‌دهد.

نیک بین عنوان کرد: آقای عبدالملکی رفت اما کسی نپرسید که آیا تصمیماتش غلط بود یا رانت و فشار در وزارت عظیم تعاون، کار و رفاه اجتماعی آنقدر زیاد بود که اگر باج ندهی کارت گره خورده و باید استعفا دهی؟ کسی نپرسید آنجا چه اتفاقی افتاد.

وی خطاب به رئیس جمهور اظهار کرد: اوضاع کشاورزان، وضعیت دیماند و قیمت نهاده‌های کشاورزی بسیار اسفبار است.

تصمیم‌های غلط در وزارت جهادکشاورزی دام‌های خُرد را به نابودی کشاند
نماینده مردم کاشمر خطاب به وزیر جهاد کشاورزی گفت: شما با تصمیم‌های غلط در حوزه دام، دام های خُرد را به نابودی کشاندید. یک دام شیری سنگین روزانه بیش از ۲۵۰ هزار تومان خرج دارد، یعنی در یک ماه بیش از ۹ میلیون تومان هزینه داشته و در سه ماه تمام درآمدهای خودش را می‌خورد. چه تصمیمی گرفته اید؟

لزوما هرچه که در دنیا غرب و شرق وجود دارد بد نیست

نیک بین افزود: کشورهای دنیا که یارانه دارو و کشاورزی را حذف کردند، مدیریت مناسبی نیز انجام دادند، از دنیا یاد بگیرید. توصیه می‌کنم برخی از مدیران دنیا را ببینند، لزوما هرچه که در دنیا غرب و شرق وجود دارد بد نبوده، بلکه برخی از تجربه های آنها برای ما قشنگ است، ببینید چگونه شهر را مدیریت می‌کنند و چگونه از منابع طبیعی خود حفاظت می‌کنند. سری به زیباکنار در شمال کشور بزنید و مشاهده کنید چه بلایی سر منابع طبیعی می‌آورند.

بسته های اینترنتی بدون ارتقاء کیفیت افزایش قیمت یافت


وی در تذکری خطاب به وزیر ارتباطات نیز گفت: گفتید با افزایش قیمت در بسته های اینترنتی کیفیت هم ارتقا پیدا می‌کند، اما کیفیت نه تنها افزایش پیدا نکرد بلکه در برخی از مناطق مانند روستاهای کاشمر و  بردسکن اینترنت وجود ندارد و قیمت بسته ها افزایش یافت. در باب انتصابات و تصمیمات نابخردانه عرض می‌کنم  «یک سینه حرف موج زند در دهان ما. از بیم دین اگرچه خموشیم چون حباب».

 
منبع: ایسنا