کیا اطلاعات مربوط به قیمتگذاری فیسلیفت سید در بریتانیا را به همراه جزئیات سری این مدل منتشر کرده است. نسخه آپدیت کیا سید در حال حاضر صاحب موتور جدید توربوی یک لیتری سه سیلندر T-GDI شده که در دو نسخه ۹۸ و ۱۱۸ اسببخاری در اختیار قرار داده میشود. از این گزینههای پیشرانه میتوان در مدلهای ۵ در «سید» و ۳ در «پرو-سید» استفاده کرد؛ این در حالی است که در مدل «اسپورت واگن» تنها گزینه موتور ۱۱۸ اسببخاری در دسترس قرار میگیرد.
موتور جدید یک لیتری T-GDI که برای تعداد زیادی از مدلهای کیا درنظر گرفته شده، در هر دو ورژن خود، در بین دور موتورهای ۱۵۰۰ تا ۴۰۰۰ دور بر دقیقه حداکثر گشتاوری برابر ۱۷۲ نیوتنمتر تولید میکند و مصرف سوخت آن نسبت به موتورهای تنفس طبیعی ۱/۴ یا ۱/۶ لیتری به میزان ۱۰ تا ۱۵ درصد کمتر است. در نتیجه، مدل جدید کیا سید در هر ۱۰۰ کیلومتر، ۴/۹ لیتر سوخت مصرف میکند و میزان تولید آلودگی آن، بسته به هر فرم بدنه و مدل، میتواند تا ۱۱۳ گرم در هر کیلومتر نیز برسد.
گزینه جدید دیگر پیشرانه، موتور دیزل ۱/۶ لیتری CRDi است که در حال حاضر میتوان آن را به همراه آپشن گیربکس ۷ سرعته دو کلاجه اتوماتیک استفاده کرد و قدرت آن نیز از ۱۲۶ به ۱۳۴ اسببخار افزایش یافته است. گشتاور نیز برای مدلهای با گیربکس دستی به میزان ۲۸۰ نیوتنمتر برآورد شده، در حالی که این مقدار برای مدلهای با گیر بکس ۷ سرعته DCT برابر ۳۰۰ نیوتنمتر است. به گفته کیا، مصرف سوخت ترکیبی این موتور برابر ۳/۶ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و آلودگی CO₂ آن از ۹۴ گرم در هر کیلومتر برای نسخههای با گیربکس دستی شروع میشود.
با اضافهکردن آپشن سیستم جدید گیربکس ۷ سرعته DCT برای موتور دیزلی، کیا موفق به کاهش ۲۵ درصد آلودگی در مقایسه با نسخه ۷ سرعته اتوماتیک قبلی شده است و میزان آلودگی را از ۱۴۵ به ۱۰۹ گرم در هر کیلومتر رسانده است. ضمن اینکه مصرف سوخت ترکیبی کیا سید در این حالت برابر ۴/۲ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است. این گیربکس دو کلاجه جدید در داخل کمپانی کیا توسعه داده شده است و به زودی در مدلهای بیشتری مورد استفاده قرار میگیرد.
ارتقای این مدل از کیا با معرفی پکیج تریم «جیتی-لاین» نیز همراه بوده که شامل برخی المانهای ظاهری اسپورت و برخی ویژگیهای تهاجمی مدل GT از جمله طرح متمایز چراغهای روشنایی روز LED، دو خروجی اگزوز و چرخهای آلومینیومی ۱۷ اینچی میشود. کابین مدل جیتی-لاین نیز دارای برخی طراحیها مانند الگوی دوخت لوزی با بخشهای خاکستری، پوشش چرمی برای غربیلک فرمان و دسته دنده، پدالهای آلومینیومی و جزئیات سطح بالا در داشبورد است.
همچنین شاسی این مدل برای هندلینگ و راحتی بهتر تنظیم شده است و از ژئومتری چرخ جلو گرفته تا شرایط سیستم تعلیق، در مورد چیزهای زیادی بازنگری شده است. مدلهای دیزل هماکنون دارای عایقکاری بیشتر در زیر پوسته بدنه و داخل کابین هستند تا به سطح پایینتری از سر و صدای بیرونی (NVH) برسند.
بالاترین سطح از کیا سید، مدل GT است که صاحب صفحههای ترمز بزرگتر با افزایش قطر از ۱۶ به ۱۷ اینچ شده است. در نتیجه، مطابق آمار رسمی، فاصله توقف از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت به میزان ۱/۲ متر کاسته شده و از ۳۶/۴ به ۳۵/۲ متر رسیده است. همچنین در این مدل، یک «تولید کننده صدای دیجیتال» جدید به کار برده شده که با هدف ایجاد صدای اسپورتیتر برای موتور در داخل کابین است.
از جمله سیستمهای جدید الکترونیک دستیار راننده میتوان به سیستم تشخیص نقطه و هشدار ترافیک پشتسر اشاره کرد. سیستم هشدار ترافیک پشتسر از ورود خودرو به مسیر گذر خودروهای دیگر جلوگیری میکند. در زمینه ارتباطات، مدل جدید «کیا سید» صاحب یک سیستم اطلاعات و سرگرمی با نمایشگر ۷ اینچی شده که در آن سرویس ارتباطی TomTom با آپدیت لحظهای ترافیک ارائه میشود.
قیمتگذاری برای کیا سید جدید از ۱۴ هزار و ۹۰۵ پوند شروع میشود که این قیمت برای مدلهای ۳ در «پرو-سید» و «اسپوتسواگن» به ترتیب به ۱۵۲۵۰ و ۱۶۷۵۰ پوند در بازار بریتانیا میرسد.