ورود
چند ماهی از رونمایی نسل ششم شورولت کامارو نسل ششم میگذرد. این خودرو برای رقابت با ماستنگ به بازار فرستاده شده است. وقتی صحبت از خودروهای عضلاتی آمریکایی میشود، نبرد خدایان جنگ شکل میگیرد. پیشتر این نکته را برای دوستان پدالی یادآور شویم که در این مطلب خودرویی را برتر خطاب نکردهایم و صرفاً شاخصهای رقابتی را بررسی کردهایم.
همانطور که فورد ماستنگ و داج چلنجر سهمی از بازار را در اختیار دارند شورولت کامارو هم طرفدارانی از قشر علاقهمندان به خودروهای عضلانی دارد. تمام تلاشهای داج و شورولت برای یک هدف صورت میگیرد. شکست رهبر ابدی یعنی فورد ماستنگ. در حقیقت کامارو سال گذشته حین تغییر نسل ماستنگ توانست این کار را انجام دهد؛ اما در چهار ماه اول سال جاری این رویه معکوس شد و فروش ماستنگ 61 درصد افزایش یافت، فروش چلنجر هم با 41 درصد افزایش پیشرفت فوقالعادهای داشت اما کامارو نسبت به سال گذشته 15 درصد افت داشت.
نبرد این خودروها در پنج حیطه خلاصه میشود و کامارو برای بهبود وضعیتش باید این شاخصها را در نسل بعدی در نظر داشته باشد.
عملکرد: هرچند که کامارو 90 کیلوگرم سبکتر از ماستنگ است اما آیا موتور پایه چهار سیلندر توربوشارژ 270 اسب بخاری این خودرو میتواند در برابر موتور پایه شش سیلندر 300 اسب بخاری ماستنگ قرار بگیرد؟
مصرف سوخت: همچنان میتوانیم به سبکتر بودن کامارو اشاره داشته باشیم. البته باید به گیربکس هشت سرعته اتوماتیک و غیرفعال شدن سیلندرهای مدل شش سیلندر 3.6 لیتری این خودرو هم اشاره داشته باشیم.
کابین: میدان دید درون خودرو بسیار محدود است و دلیل اصلی آن توجه بیشازحد به طراحی بیرونی، ارتفاع کم شانه کمربند کناری (beltline) و شیشههای کوچک بوده است. البته دوربینی برای دید وسیعتر برای مدلهای بالاتر در نظر گرفته شده است. در این راستا شورولت هم با قرار دادن سیستم MyLink بر روی این خودرو در پی جبران این موضوع برآمده است.
استایل: استایل خودرو بیشتر یک چیز سلیقهای و شخصی است. برای بعضیها تغییر و مدرن شدن نکتهی اصلی است و برای بعضی دیگر اصالت.
راحتی: برای مسافرت هم باید فضای مناسب برای بار و دو نفر سرنشین یا در مسافرتهای با مسافت کم فضا برای چهار نفر مهیا باشد.