فروش‌فوق‌العاده مجدد تارا به زودی اعلام می شود

4 مهر 14009:38
3 دقیقه


فروش‌فوق‌العاده مجدد تارا به زودی اعلام می شود

گروه صنعتی ایران‌خودرو، روز (شنبه) در رابطه با طرح‌های فروش و خودروی ملی خود (تارا)، اخباری را اعلام کرده است که هر یک به نوبه خود، حائز اهمیت است.

 همانطور که چندی پیش، بابک رحمانی- معاون بازاریابی و فروش ایران‌خودرو- خبر داده بود که در آینده‌ای نزدیک برنامه فروش جدیدی برای هایما S7 پلاس اتوماتیک بدون محدودیت‌های قرعه‌کشی اجرا خواهد شد و سپس این روش برای هایما S۵ برگزار خواهد شد حال این وعده محقق شده و  گروه صنعتی ایران‌خودرو قصد دارد، اولین طرح فروش فوق‌العاده خود بدون قرعه‌کشی را از چهارشنبه هفته جاری (هفتم مهر ماه) به مرحله اجرا گذارد.

این در حالی هست که ایران خودرو به وعده خود عمل کرد و شرایط فروش نقدی با قیمت قطعی هایما اس 7 پلاس را اعلام کرد . تنها نکته ای که عجیب بود افزایش قیمت 35 میلیون تومانی این خودرو به نسبت قیمت اعلامی در شهریور ماه بود.

این طرح در وهله اول، برای هایما S7 پلاس اتوماتیک اجرا خواهد شد که این خودرو در رنگ‌های سفید، مشکی، زغالی، خاکستری و نقره‌ای متالیک با موعد تحویل حداکثر سه ماهه عرضه می‌شود. 


 فروش‌فوق‌العاده تارا به زودی

همچنین، حمید مرادی-قائم مقام اجرایی مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو- دیروز (شنبه) از افزایش روزانه تولید تارا به ۱۰۰ دستگاه در این گروه خودروسازی خبر داد و با بیان اینکه با ادامه روند کنونی به زودی تولید به ۳۰۰ دستگاه در روز هم خواهد رسید، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از ۲۰۰۰ دستگاه تارا تولید شده است و در آینده نزدیک برنامه فروش فوق‌العاده این خودرو نیز به اجرا گذاشته خواهد شد. 

وی ضمن اشاره به ارائه بسته خدمات متفاوت و ویژه به دارندگان تارا، اعلام کرد: ایران‌خودرو برای محصول تارا اتوماتیک که به زودی وارد بازار خواهد شد، نیز هدف‌گذاری کیفی پنج ستاره را دنبال می‌کند و در صدد است تا با ارائه خدمات مطلوب به مشتریان، رضایت‌مندی مشتریان را کسب کند. تارا اتوماتیک به زودی وارد مرحله تجاری‌سازی و تحویل به مشتریان خواهد شد.

منبع: ایسنا
ایران خودرو
خودروهای جدید بازار
نظرات کاربران
علی
علی
5 مهر 1400
اصلا با این قیمت‌ها ارزش خرید ندارن. این تعدادی هم که میخرن دنبال رانت اختلاف بازار و کارخانه هستن. اختلافی که جاهلانه است باعث و بانی آنرا خود خودروسازن ندانیم. این نکته وقتی تقویت میشود که برای رفع نقص ۱۴۰ هزار دستگاه خودروی ناقص تقاضای ۱۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات می‌کنند! یعنی خودرویی ۱۰۰ میلیون تومان!! نصف خودرو هم ناقص باشه باز ۱۰۰ میلیون خرجش نمیرسه چه برسه به نقص برخی قطعات! راهی که به نظر تنها راه تنفس فعلی لگن‌سازان داخلی جهت فروش خودروهای بی‌کیفیت نا‌ایمن و گران‌قیمتشان است تا همچنان بتوانند به بقای زالو مانند خود ادامه دهند.