مدیرعامل ایران‌خودرو: توقف تولید سمند سورن در آینده نزدیک

12 خرداد 14048:00
2 دقیقه


عادل پیرمحمدی، مدیرعامل ایران‌خودرو، اعلام کرد که اگرچه خودروهای تولیدی این شرکت در حال حاضر استانداردهای لازم را کسب می‌کنند، اما این استانداردها با معیارهای روز جهانی فاصله داشته و حتی انتظارات داخلی شرکت را به‌طور کامل برآورده نمی‌کنند.

ایران خودرو سورن.jpg

وی با تاکید بر لزوم ارتقای سطح ایمنی و استانداردهای محصولات ایران‌خودرو گفت: «برای رسیدن به این هدف، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در همه بخش‌ها لازم است که این سرمایه‌گذاری نه‌فقط از سوی ایران‌خودرو، بلکه از جانب فولادسازان و تامین‌کنندگان دیگر نیز باید انجام شود.»

مدیرعامل ایران‌خودرو همچنین خبر از برنامه‌ریزی برای توقف تولید خودروی سمند سورن پلاس در آینده نزدیک داد و افزود: «ما در حال توسعه دو پلتفرم جدید هستیم که این فرآیند زمان‌بر است. امیدواریم تا پایان سال آینده بتوانیم از این پلتفرم‌ها رونمایی کنیم و حداقل یکی از آن‌ها را وارد خط تولید کنیم.»

پیرمحمدی در ادامه گفت: «از زمان واگذاری به بخش خصوصی، طراحی این دو پلتفرم آغاز شده، اما ادامه مسیر نیازمند سرمایه‌گذاری جدی است. صنعتی که هر روز در حال ضرر دادن است، نمی‌تواند به راحتی سرمایه‌گذار جذب کند.»

وی تاکید کرد که خودروهای قدیمی از خط تولید خارج خواهند شد و خودروهای جدید جایگزین آن‌ها خواهند شد. به گفته وی، سمند سورن اولین خودرویی است که تولید آن به زودی متوقف می‌شود.

منبع: car.ir