حسن قره‌ای مدیرعامل جدید ایران‌خودرو شد

1 اردیبهشت 140517:21
2 دقیقه


در پی تصمیم اخیر هیأت‌مدیره، مدیرعامل ایران‌خودرو تغییر کرد و با کنار رفتن عادل پیرمحمدی از این سمت، حسن قره‌ای که پیش‌تر در جایگاه قائم‌مقام استراتژی و توسعه محصول فعالیت داشت، به‌عنوان مدیرعامل جدید این خودروساز منصوب شد. این جابه‌جایی در چارچوب تغییرات درون‌سازمانی ایران‌خودرو ارزیابی می‌شود.

n00257830-t.jpg

قره‌ای از مدیران شناخته‌شده در حوزه‌های برنامه‌ریزی، فناوری و توسعه محصول در صنعت خودرو به شمار می‌رود. او پیش از حضور در ایران‌خودرو، سابقه فعالیت در مجموعه‌هایی مانند گروه سایپا و گروه بهمن را در کارنامه دارد و در جایگاه‌هایی چون معاون مطالعات استراتژیک و فناوری اطلاعات گروه سایپا، عضو هیأت‌مدیره مرکز تحقیقات و نوآوری گروه سایپا، رئیس هیأت‌مدیره شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات گروه سایپا (FASA) و مشاور پروژه‌های استراتژیک گروه بهمن فعالیت کرده است.

در مقابل، عادل پیرمحمدی که از بهمن ۱۴۰۳ سکان مدیریت ایران‌خودرو را در دست داشت، از مدیران باسابقه این شرکت و زیرمجموعه‌های آن محسوب می‌شود. او پیش‌تر مسئولیت‌هایی همچون مدیرعاملی شرکت ساپکو و سمت‌های مدیریتی مختلف در زنجیره تأمین ایران‌خودرو را برعهده داشته است.

این تغییر مدیریتی در شرایطی انجام می‌شود که طی روزهای اخیر، افزایش قیمت قابل‌توجه محصولات ایران‌خودرو در سطح کارخانه خبرساز شده و واکنش‌هایی را در میان خریداران و فعالان بازار خودرو به دنبال داشته است. هم‌زمانی این تحول قیمتی با جابه‌جایی در جایگاه مدیرعامل، گمانه‌زنی‌هایی را درباره جهت‌گیری‌های آینده این شرکت ایجاد کرده است.

مراسم رسمی تودیع و معارفه مدیران عامل پیشین و جدید ایران‌خودرو قرار است عصر امروز برگزار شود.

منبع: Car.ir