معرفی کم‌کیفیت‌ و باکیفیت ترین خودروهای داخلی / جدول

24 خرداد 139510:34
3 دقیقه


معرفی کم‌کیفیت‌ و باکیفیت ترین خودروهای داخلی / جدول

بر اساس تقسیم بندی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، سطح کیفی خودروها از یک تا پنج ستاره تقسیم‌بندی شده که هیچ کدام از خودروهای تولید شده در کشور دارای شرایط لازم برای کسب چهار و پنج ستاره را نداشته‌اند.

بر اساس این گزارش باکیفیت‌ترین خودروهای ایران فقط توانسته‌اند سه ستاره را از نظر کیفی به دست آورند که در این میان خودروهایی نظیر ویتارا، نیومزدا3 و سراتو در رنج قیمتی 75 تا 130 میلیون تومان و انواع رنو و رانا در رنج قیمتی 30 تا 50 میلیون تومان حائز سه ستاره از نظر کیفی شده‌‌اند. بر اساس این گزارش خودروهایی به مانند دنا، انواع پژو206، نیو ام وی ام 315جک جی5 و برلیانس دو ستاره کیفی را به خود اختصاص داده اند و در رده دوم خودروهای باکیفیت ساخت داخل قرار گرفته‌اند.

این گزارش که از سوی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران منتشر شده بیانگر آن است که خانواده تیبا و پراید، از سایپا، خانواده پژو 405، پارس و سمند از ایران خودرو و لیفان ایکس60، جک اس5، ام وی ام ایکس23 و 550 با کسب یک ستاره در رده کم‌کیفیت‌ترین خودروهای ساخت داخل قرار گرفته‌اند.

بر اساس این گزارش 56 درصد خودروهای ساخت داخل در رده کیفی یک ستاره، 19 درصد، دو ستاره و 25 درصد در رده کیفی سه ستاره قرار گرفته‌اند.

گروه سبک :

در اردیبهشت ماه 1395 تعداد 76344 دستگاه خودرو سبک تولید گردید که 93 درصد از حجم تولیدات به خودروهای سواری و 7 درصد دیگر به خودروهای وانت اختصاص دارد. خودروهای سبک تولیدی کشور در این ماه، شامل 32 مدل خودرو درگروه سواری و 10 مدل در گروه وانت می باشند.

سواری :

خودروهای پژو 405 خراسان و گرند ویتارا به ترتیب بیشترین و کمترین میزان تولید خودرو را در این ماه به خود اختصاص دادند.

کیفیت خودروهای تولید داخل

وانت :

در اردیبهشت ماه 1395 در این بخش، خودروهای وانت آریسان و وانت پیکاپ فوتون به ترتیب بیشترین و کمترین میزان تولید خودرو را به خود اختصاص داده اند.

جدول سطوح کیفی خودروهای سبک :

کیفیت خودروهای تولید داخل

جدول مقایسه سطوح کیفیت :

کیفیت خودروهای تولید داخل

منبع: خبر آنلاین

نظرات کاربران (5 نظر)
کیانوش38
کیانوش38
26 خرداد 1395
قطعا قصد و غرضی توی کار بوده. همه میدونن که خودرو های تولید داخل آش دهن سوزی نیستن برای همین برای جلب اعتماد نسبت به این جدول ستاره ها رو پایین دادن ولی وقتی می بینی که ماشینی مثل رانا تعداد ستاره هاش از خود 206 بیشتره اونوقت باید شک…