گروه خودروسازی سایپا با تولید بیش از 285 هزار و 451 دستگاه محصولات ایکس 100، ایکس200، ساینا و کوییک در ابتدای روز کاری 18 دیماه سال جاری، از کل آمار تولید سال ۱۳۹۷ عبور و رکورد جدیدی را در تولید ثبت کرد.
این مجموعه از ابتدای سال ۱۳۹۸ تاکنون موفق شده تعداد مذکور را در گروه محصولات ایکس۱۰۰ و ایکس۲۰۰ و با افزایش ۸۲ درصدی در گروه محصولات ساینا و کوییک تولید کند که با توجه به وجود محدودیتها و موانع بسیار زیاد فراروی تولید، یک موفقیت به حساب میآید.
گروه سایپا نزدیک به یکسال گذشته، توانست تولید روزانه خود را بهطور میانگین به بیش از ۲۰۰۰ دستگاه در روز برساند، در حالی که در سال ۱۳۹۷ تولید روزانه این گروه به حدود ۷۰۰ دستگاه در روز رسیده بود.
با توجه به آمادهسازی و پیشبینیهای لازم جهت افزایش تولید در سه ماه پایانی سال، بهنظر میرسد گروه سایپا بتواند تا پایان اسفندماه، رکورد جدیدی در زمینه تولید خودرو در دوران تحریم و فشار حداکثری، از خود برجای بگذارد.