اخطار کمیسیون صنایع مجلس: مصوبه گرانی خودرو باید لغو شود

18 اردیبهشت 140010:52
2 دقیقه


اخطار کمیسیون صنایع مجلس: مصوبه گرانی خودرو باید لغو شود

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس از ورود این کمیسیون به موضوع افزایش قیمت خودرو در شورای رقابت خبر داد و گفت: شورای رقابت باید در تصمیمش تجدیدنظر کند. 

با توجه به نظر بسیاری از کارشناسان و متقاضیان خرید خودرو مبنی بر منطقی نبودن افزایش قیمت کارخانه ای خودرو مجلس دست به کار شد و به این قضیه ورود کرد.

مصطفی رضاحسینی قطب آبادی با انتقاد از تصمیم شورای رقابت مبنی بر افزایش قیمت خودرو در کارخانه، گفت: متاسفانه در مسائل اقتصادی کشور نظم و نسق خاصی دیده نمی‌شود، زیرا در شرایط کنونی با توجه به اینکه مردم از نظر اقتصادی و به دلیل شیوع ویروس کرونا تحت فشار بوده و بسیاری از کسب و کار‌ها به تعطیلی کشیده شده، افزایش قیمت خودرو در کارخانه محلی از اعراب نداشته و منطقی نیست.

نماینده مردم شهر بابک در مجلس شورای اسلامی افزایش قیمت خودرو در شورای رقابت را اقدامی غیرکارشناسی توصیف کرد و افزود: این گرانی نه تنها موجب شوک به بازار می‌شود بلکه بر سایر کالا‌ها نیز اثرگذار است.

وی اضافه کرد: سیر نزولی نرخ ارز در ماه‌های گذشته، مذاکرات وین و کاهش فاصله قیمت خودرو در کارخانه و بازار و... بیانگر ضرورت کاهش قیمت چهارچرخ‌ها است در حالیکه شورای رقابت به جای کاهش بهای خودرو، قیمت‌ها را افزایش داد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه به نظر می‌رسد برخی دوست ندارند در جامعه و بین مردم آسایش و رفاه برقرار شود، ادامه داد: شورای رقابت باید در تصمیمش تجدیدنظر کند، باید مشخص شود این شورا بر چه اساسی به خودروسازان اجازه افزایش قیمت داده است.

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس به خانه ملت گفت: کمیسیون صنایع و معادن مجلس به موضوع افزایش قیمت خودرو ورود می‌کند و خواستار ارائه توضیحات لازم از سوی رئیس و اعضای این شورا خواهد بود؛ هرچند این افراد برای تصمیمات خود بهانه تراشی می‌کنند، اما مجلس نسبت به این موضوع عکس‌العمل نشان می‌دهد.

منبع: تسنیم
اخبار اقتصادی
خودروسازان داخلی
نظرات کاربران
علی
علی
18 اردیبهشت 1400
نقل است که در زمان شاه در یکی از شهرها نماینده ای برای مجلس انتخاب شد که هیچ پول و پله ای نداشت برای اینکه پولدار شود یک روز درمجلس گفت وزارت نفت باید توضیح دهد که پول نفت را در کجا هزینه می کنند .شب هنگام 10 میلیون تومان به درب خانه اش اوردند و گفتند این پول را بگیر دیگر درمجلس زر . نزن با آن پول 5000 متر در سعادت آباد زمین خرید و شروع به ساخت وساز کرد و الان خودش از دنیا رفته ولی پسرانش جزو بزرگترین سازندگان ساختمان در تهران هستند. این نماینده هم حتما همچین قصدی دارد