فولکس واگن هم آمد

2 آبان 13958:12
2 دقیقه


فولکس واگن هم آمد

در شرایطی که حضور رنو و پژو در خودروسازی نیمه دولتی کشور قطعی شده، فولکس واگن آلمان نیز برای آمدن به ایران مجاب و به احتمال فراوان، رقابتی نسبتا نزدیک را با فرانسوی‌ها آغاز خواهد کرد.

به‌عبارت بهتر، پس از دو خودروساز بزرگ فرانسه، حضور غول صنعت خودرو جهان در ایران نیز قطعی شده و این شرکت قصد دارد هم در حوزه تولید و هم در بخش واردات، به بازار کشور ورود کند. بر این اساس، فولکس واگن قصد دارد نمایندگی واردات محصولات خود را به گروه صنعتی ماموت واگذار کند و برنامه تولیدش را نیز در کرمان موتور پیش ببرد. این در حالی است که پیش تر گفته می‌شد فولکسی‌ها برای تولید محصولات خود در ایران، با ماموت به توافق نهایی رسیده و حتی قصد احداث کارخانه‌ای مشترک با این شرکت بخش خصوصی را (در ایران) دارند.

با این حال، قرعه تولید به نام کرمان موتوری افتاده که غول خودروسازی بخش خصوصی ایران به شمار می‌رود و با توجه به ظرفیت تولیدش، نیازی به ساخت کارخانه جدید برای پذیرایی از فولکس واگن ندارد. هرچه هست، آن طور که منابع اگاه می‌گویند، خودروهای گران قیمت فولکس مانند بیتل و گلف از راه واردات و ازسوی ماموتی‌ها راهی کشور می‌شوند و محصولاتی از جمله پولو نیز که قیمت پایین‌تری دارند، در کرمان موتور مونتاژ خواهند شد. این در شرایطی است که دو زیرمجموعه مشهور فولکس یعنی سئات و بنتلی نیز تا چندی دیگر راهی بازار خودرو ایران خواهند شد، منتها تنها در قالب واردات و توسط یکی از نمایندگی‌های واردکننده کشور. با این حساب، اگر همه چیز طبق برنامه ریزی انجام شده پیش برود، غول خودروسازی جهان با ترکیبی مناسب راهی ایران خواهد شد و این موضوع به افزایش رقابت در بازار خودرو کشور کمک خواهد کرد.

منبع:
دنیای اقتصاد

نظرات کاربران
مهدی
مهدی
3 آبان 1395
سلام با آلمانی ها خودروهای سنگین باید همکاری کنند و2 نمونه بنز سواری سفارشی یکی 1600سی سی و یکی هم 2000 سی سی و همین طور برای بی ام و و برای فولکس .. همکاری کنند بسیار عالی است