امروز، مراسم قرعهکشی هفتمین مرحله فروش فوق العاده پنج محصول ایرانخودرو با حضور نمایندگان نهادهای ناظر در محل سالن کنفرانس معاونت بازاریابی و فروش این شرکت برگزار شد.
در این مراسم، ۹ هزار مشتری نهایی 5 خودرو یژو 405 SLX، سورن پلاس، پژو 207 دنده ای (با سقف پانوراما)، 206 تیپ 2 و رانا پلاس برگزیده شدند. نیمی از این تعداد نیز به عنوان ذخیره در نظر گرفته شدهاند.
مشخصات منتخبان، پس از تایید فرآیند قرعهکشی توسط نهادهای ناظر در سایت فروش اینترنتی محصولات ایرانخودرو قرار گرفته است.
همچنین نتایج از طریق پیامک به پذیرفتهشدگان اعلام خواهد شد، با اینحال بهتر است تا مشتریان برای اطمینان از نتایج به سایت فروش محصولات ایرانخودرو ( در قسمت پنل کاربر>میز کار> استعلام وضعیت قرعه کشی) مراجعه کنند. هم اکنون اسامی برندگان در قسمت پنل کاربری درج شده است.
منتخبان این طرح به مدت پنج رو مهلت خواهند داشت تا نسبت به پرداخت وجه کامل خودرو مطابق با بخشنامه اقدام کنند. در صورت عدم واریز، نفرات فهرست ذخیره جایگزین خواهند شد.