شرکت معتبر «جِی دی پاور» هر ساله برندهای مختلف خودرو را در ابعاد مختلف بررسی و رده بندی می کند. در گزارش امسال این شرکت، برای اولین بار، برند کیا در شاخص «قابل اطمینان بودن» توانست با ثبت عدد 145 مشکل در هر 100 خودرو مقام اول را در این شاخص کسب کند. پس از آن، به ترتیب بیوک با 147 و هیوندای با 148 مشکل در هر 100 خودرو دو رتبه بعدی را به خود اختصاص دادند.
در بین برندهای لوکس، برند جنسیس توانست با ثبت عدد 148 مشکل در هر 100 خودرو بالاترین مقام را به خود اختصاص بدهد. طبق گفته J. D. Power، معمولاً برندهای به اصطلاح «تولید انبوه» در این شاخص پیشتاز هستند، چرا که برندهای لوکس یا برتر «معمولاً از فناوری های بیشتری در خودروهای خود استفاده می کنند که این موضوع احتمال بروز مشکلات را افزایش میدهد» و لزوماً با استانداردهای تولید بالاتری هم نسبت به مارکهای ارزانتر ساخته نمیشوند.
در بین خودروها نیز پورشه 911 بهترین خودرو از این منظر شناخته شد. این سومین بار در چهار سال گذشته و دومین سال متوالی است که پرچمدار اسپورت پورشه این افتخار را کسب می کند. برند پورشه نیز در جایگاه هفتم با امتیاز 162 پس از لکسوس با 159 و پیش از دوج با امتیاز 166 قرار گرفت.
در انتهای لیست نیز لندرور با امتیاز نا امید کننده 284 قرار گرفت. این متخصص تولید خودروهای شاسی بلند، همانند سال گذشته در قعر جدول ایستاد. رَم (266)، ولوو (256)، آلفارومئو (245) و آکورا (244) نیز عملکرد ضعیفی داشتند.
میانگین امتیاز کلی صنعت در این شاخص 192 بوده است. به تفکیک نوع خودروسازان، برندهای انبوه به طور میانگین امتیاز 190 را کسب کردند و این در حالی است که برندهای تولیدکننده خودروهای ممتاز، با 14 امتیاز پایین تر میانگین 204 را ثبت کردند. در حالی که تسلا به طور غیر رسمی در برخی از نتایج این مطالعه گنجانده شده است، جی دی پاور می گوید حجم نمونه ای که خودروهای این خودروساز به آن دسترسی دارد هنوز بسیار کوچک است.